Αποψεις

Σκουπιδότοπος η treeΠΟΛΗ! (pics)

Ο Δήμος Τρίπολη οργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (06/12), για να βάλει και επίσημα την πόλη μας στο κλίμα των Χριστουγέννων.

 

Στης 6 το απόγευμα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η εκδήλωση κι έτσι έγινε. Ο κόσμος διασκέδασε πολύ στην πλατεία Πετρινού, ήπιε το παραδοσιακό τσουκαλόκαυτο, έφαγε και από τα γλυκά που μοίρασε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής μαζί με τον Άγιο Βασίλη.

Στις 12 το βράδυ, που είχε τελειώσει η εκδήλωση και τα πάντα είχαν ερημώσει... φάνηκε ο πολιτισμός που κρύβουμε βαθιά μέσα μας!

Το θέαμα που αντίκριζε όποιος περνούσε εκείνη την ώρα από την πλατεία Πετρινού, δεν ήταν και το ομορφότερο...

Σκουπίδια πεταμένα παντού, πλαστικά ποτήρια σε κολώνες στηριγμένα, ξεχείλισμα σκουπιδιών από τους κάδους απορριμμάτων. Αυτές ήταν λίγες από τις εικόνες που μπορούσε κάποιος να αντικρίσει. Ένα θέαμα άκρως αντίθετο από το αρχικό!

Ένα θέαμα που δε θα έπρεπε να υπάρχει...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.