Αποψεις

Επιλεκτικός αποκλεισμός ΜΜΕ από τον Δήμαρχο Τρίπολης!

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Παυλής, προχώρησε σε επιλεκτικό αποκλεισμό τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από ενημερωτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 19 Μαρτίου 2018!

Ειδικότερα, ο Δήμος Τρίπολης προγραμμάτισε για το απόγευμα της 19ης Μαρτίου, μια ενημέρωση από την εταιρεία που προτίθεται να αναλάβει την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων της Τρίπολης, η οποία, μάλιστα, όπως έχει υποστηριχθεί κατ' επανάληψη, θα είναι μηδενικού ή πολύ μικρού κόστους και, επίσης, με μηδενικό υπόλειμμα.

Δυστυχώς, όμως, δεν θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε περί της καινοτόμου πρακτικής αυτής, διότι ο κ. Δήμαρχος, με προσωπική του απόφαση, μας απέκλεισε από την εκδήλωση, μην επιτρέποντας τη δημοσιογραφική της κάλυψη παρά μόνο από δυο συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Η απόφαση αυτή του κ. Δημάρχου, εκτός του ότι είναι κατάφωρα αντίθετη με κάθε έννοια δεοντολογίας, προξενεί απορίες για το κατά πόσον ο κ. Παυλής θεωρεί το δημόσιο χώρο και τη δημόσια περιουσία "ιδιοκτησία" του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, θεωρεί πως ορισμένα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά του και, κατά συνέπεια, δεν επιθυμεί να καλύπτουν εκδηλώσεις τέτοιου είδους αλλά μόνο να ενημερώνονται από τον ίδιο, όπως και όποτε θεωρεί πρέπον!

Σε κάθε περίπτωση, θα κάναμε την εξής απλή ερώτηση στον κ. Δήμαρχο: Πότε και με ποιο τρόπο διαστρεβλώσαμε τα λεγόμενά του; Κι αν δεν το κάναμε, γιατί μας ανακοινώθηκε πως είμαστε "ανεπιθύμητοι" στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου;

Νομίζουμε πως ο κ. Δήμαρχος οφείλει μια απάντηση. Αν δεν το πράξει, θα αποδείξει πως απλά ακολουθεί μια επικοινωνιακή τακτική εντελώς ανοίκεια, που δεν προσιδιάζει σε αιρετούς που, υποτίθεται, πως είναι λειτουργοί του δημοκρατικού πολιτεύματος.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.