Αποψεις

"Ήρωες": Τιμές για ακατάλληλους δημοσίους υπαλλήλους..

Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, άγημα, ακόμα και ευχαριστίες προς την..Παναγία αφιερώθηκαν στην επιστροφή των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν παρανόμως στην Τουρκία!

 

Φυσικά, είναι αυτονόητο πως κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να κρατείται παράνομα από ξένο κράτος και να υφίσταται σωματική και ψυχολογική ταλαιπωρία, όπως οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί.

 

Αλλά να φτάνουμε στο σημείο, ως κοινωνικό σύνολο, να χαρακτηρίζουμε "ήρωες" 2 "παιδάκια" που συμπεριφέρθηκαν εντελώς αντεπαγγελματικά, ανόητα και "χαλαρά", λες και οι περιπολίες στα σύνορα είναι..εκπαιδευτικές εκδρομές, πάει πολύ..

 

Είναι και αυτό ένα δείγμα της έλλειψης κριτικής ικανότητας, της απουσίας συνθετικής σκέψης αλλά και του σωβινισμού που διέπει τη νεοελληνική κοινωνία.

 

Θα συμβούλευα τους δυο νεαρούς να εγκαταλείψουν αμέσως τον ελληνικό στρατό και να αναζητήσουν μια καταλληλότερη επαγγελματική απασχόληση.

 

Η πραγματικότητα αυτή είναι..Τα υπόλοιπα είναι πολιτική επικοινωνία, ψηφοθηρία και πατριδοκαπηλεία για να αυξήσουμε τις τηλεθεάσεις ή τα "hits"... 

 

ΥΓ: Μετά την πρόσφατη, φονική πυρκαγιά στην Αττική, όλοι ζητούσαμε παραιτήσεις των υπευθύνων για λόγους αναποτελεσματικότητας, ανικανότητας και αδιαφορίας ακόμα. Εδώ έχουμε δυο αποδεδειγμένα ανίκανους επαγγελματίες στρατιωτικούς αλλά..είναι νεαροί και δεν φταίνε οι "κακόμοιροι"..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.