Αποψεις

Μια έντιμη "συμφωνία" ηλικίας 9 ετών!

Πέρασαν 9 χρόνια από τη μέρα που το "arcadia-sports.gr" βγήκε στον ιντερνετικό αέρα! Και με κίνδυνο να γίνω συναισθηματικός (όλοι το παθαίνουμε όταν μιλάμε για τα παιδιά μας), ήθελα να πω δυο λόγια για το "βρέφος" που μεγάλωσε και έμαθε να πατάει γερά στα πόδια του.

Έμαθε να μιλάει λέγοντας την αλήθεια, έμαθε να επικοινωνεί με τους αναγνώστες του, έμαθε να συγκρούεται με τους επίδοξους "νταβατζήδες" της καθημερινότητάς μας, όσο ισχυροί και αν ήταν αυτοί.

Η ένδεια σε υψηλού επιπέδου ενημέρωση, η έλλειψη επαγγελματισμού και η ανάγκη των πολιτών για πληροφόρηση, ήταν τα στοιχεία που άναψαν τη σπίθα μέσα μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε. Η υποδοχή σας σε φρέσκες ιδέες, κοινωνικές δράσεις, ποιότητα ενημέρωσης και εγκυρότητα που προσπαθούμε να προσφέρουμε, ήταν το επιστέγασμα μιας άτυπης "συμφωνίας" ανάμεσά σε εσάς και εμάς. Συμφωνία με κύριο χαρακτηριστικό την εντιμότητα.

Τα πρώτα 9 χρόνια πέρασαν λοιπόν, το "arcadia-sports.gr" απέκτησε "αδερφάκια", το ραδιοφωνικό σταθμό "Αρκαδία 938" και το "arcadia938.gr", προκειμένου να μεγαλώσει η οικογένεια. Προκειμένου η λέξη "ολοκλήρωση" να προστεθεί σε όσα νιώθουμε αντικρίζοντας την αναβάθμιση της ενημέρωσης στον τόπο μας. 

Χωρίς εσάς που στηρίζετε κάθε μας προσπάθεια με τις επισκέψεις σας στο σάιτ, δύσκολα όλα τα παραπάνω θα γίνονταν εφικτά. Χωρίς τους χορηγούς μας, τους επαγγελματίες που εμπιστεύθηκαν την αναβάθμιση της εικόνας της επιχείρησής τους σε εμάς, δύσκολα θα μιλούσαμε για εξέλιξη. Και φυσικά χωρίς τους συνεργάτες μας, έμπειρους, ικανούς, με διάθεση, επαγγελματισμό και κυρίως ηθική, δύσκολα θα μπορούσαμε να παράξουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Όλα όμως έγιναν ιδανικά και μάλιστα στο κατάλληλο timing, με αποτέλεσμα αυτό το επιτυχημένο ταξίδι να συνεχίζεται 9 χρόνια μετά. Με χιλιάδες αναγνώστες, με εντυπωσιακές συνεργασίες σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, με τεράστια επιρροή στα δρώμενα του Νομού. Συνεχίζουμε όλοι μαζί το ίδιο δυνατά, το ίδιο ώριμα!   

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.