Αποψεις

Γιατί να μη μας δουλεύουν; Τσάμπα είναι!

Πάει και το "πανηγύρι" με τις τηλεοπτικές άδειες. Σε αυτό τον τόπο ποτέ δε βαριέσαι. Από αυτή τη διαδικασία "νοικοκυρέματος" του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, δεν έλειψαν και πάλι οι προφήτες, ή αλλιώς ζητιάνοι των "κλικ" και της εφήμερης δημοσιότητας!

Τι και αν σε μερικές ημέρες ή ώρες, οι προβλέψεις αυτές θα εξέθεταν το μέσο ή τον άνθρωπο που τις έκανε; Γράφτηκαν, ειπώθηκαν και φυσικά οι επαγγελματίες ξερόλες γελοιοποιήθηκαν. Άλλωστε μιλούσαμε για μία αδιάβλητη διαδικασία (δεν κρίνουμε αν όντως ήταν αυτός ο σωστός τρόπος για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας), κάτι που σήμαινε ότι οι... απόφοιτοι του Μαντείου των Δελφών ήταν οι μόνοι που γνώριζαν από πριν τους 4 πλειοδότες. 

 

Και καλά τα σάιτ, τα μπλογκ και κάθε μέσο που στην κάψα του για λίγους επιπλέον αναγνώστες άρχισε την ακατάσχετη μπαρουφολογία. Αυτοί έτσι λειτουργούν διαχρονικά, αν σκεφτείτε και επιστρατεύσετε τη μνήμη σας. Αλλά να ακούς τα ίδια και από πρώην βουλευτές, νυν αρχηγούς κομμάτων που ζητούν την ψήφο μας για να ξαναμπούν στη βουλή και καναλάρχες με εμπειρία στο χώρο;

 

Για παράδειγμα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος με στόμφο ξεκαθάριζε 40 ώρες πριν από το τέλος της διαδικασίας ότι οι 4 τηλεοπτικές άδειες έχουν "κλειδώσει"! Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος και οι Κύπριοι έλεγε!!! Ποσοστό επιτυχίας; 50%!!!

 

Αλλά και 100% να ήταν το ποσοστό της πρόβλεψης, μήπως κάποιος εισαγγελέας θα έπρεπε να καλέσει αυτόν και όλους όσοι προέβλεπαν την τελική 4άδα, προκειμένου να αποκαλύψουν τις πηγές τους; Ίσως σε κάποιο άλλο κράτος, με σοβαρότητα και διάθεση να ξεμπλέξει από πανηγυριτζήδες και προφήτες...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.