Αποψεις

ΜΟΝΟΙ μας απέναντι σε δυστυχία, απελπισία, θάνατο!

«Μην τολμήσει πολιτικός και πατήσει εδώ»! Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει, έχει γίνει χείμαρρος, ισχυρότερος, πιο τρομακτικός από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Μεσσηνία!

 Τα χρώματα δεν παίζουν ρόλο. Κόκκινοι, μπλε, πράσινοι πολιτικοί, είναι ανεπιθύμητοι στην πληγείσες περιοχές και όχι μόνο. Προστασία δεν υπάρχει για τους πολίτες, οι αποζημιώσεις δίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ το κράτος πρόνοιας είναι μια ουτοπική έννοια. Αποδεδειγμένα σε πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς!

Η χώρα μας βάλλεται από την οικονομική επίθεση των ισχυρών, αμείλικτων Ευρωπαίων. Και όταν η φύση επιτίθεται και αυτή σε ένα διάτρητο κράτος, χωρίς υποδομές και σαφές σχέδιο αντιμετώπισης των εκτάκτων συνθηκών, τότε η δυστυχία, η απελπισία, η μιζέρια, ο θάνατος, γιγαντώνονται, γίνονται ανίκητοι!

Δυστυχώς κυρίες και κύριοι, είμαστε ΜΟΝΟΙ! Και έτσι μόνο μπορούμε να επιβιώσουμε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, να επουλώσουμε τις πληγές μας. Όπως στην περίπτωση του Κωνσταντίνου από το Άργος, που ΜΟΝΟΙ δημιουργήσαμε ένα θαύμα! Ο απλός κόσμος, από το υστέρημά του, χαρίζει στον Κωνσταντίνο Τσίμπο την ελπίδα. Χωρίς τους… μαϊντανούς ή τους… ακριβοθώρητους πολιτικούς, χωρίς τα ανύπαρκτα αντανακλαστικά της κρατικής μηχανής!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.