Αθλητικα

Φωνάζει ο κλέφτης…

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Πλατανιά διαμαρτυρόμενη για την “ευνοϊκή” διαιτησία του “γείτονα”  διαιτητή Σελίμου από την Σπάρτη. Δείτε τι είπε ο Περικλής Βασιλάκης στην Αθλητική Κυριακή για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Αστέρας-Πλατανιάς.

 

Βλέποντας το βίντεο στην εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι Αστέρας-Πλατανιάς και ακούγοντας ότι μια από τις δύο ομάδες εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του κύριου Σελίμου , όλοι θα πίστεψαν πως ο Αστέρας ανεξάρτητα από την νίκη του, δικαίως φωνάζει για τις αποφάσεις που πάρθηκαν εις βάρος του.

 

Ο Πλατανιάς ήταν όμως αυτός  που διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή! Μετά το τέλος  του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος το πρώτο πράγμα που είπε, πριν καλά καλά καθίσει στην καρέκλα του, ήταν πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες και πως η ομάδα του θα είχε κερδίσει το παιχνίδι αν το επέτρεπε ο διαιτητής Σελίμος με τις αποφάσεις που πήρε. 

 

Η ΠΑΕ Πλατανιάς για να υποστηρίξει τις δηλώσεις του προπονητή της και να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας της θεώρησε σωστό να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του αγώνα.  

 

Ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα είπε χαρακτηριστικά, για τις ίδιες φάσεις που διαμαρτύρεται ο Πλατανιάς πως:

 

1) Για την φάση που ο Πλατανιάς ζητάει πέναλτι, ο Γιακουμάκης πέφτει μόνος του και κανονικά είναι και κίτρινη κάρτα για θέατρο (ο Πλατανιάς ζητάει πέναλτι).

 

2) Στην φάση που ο Σεφίλ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, ήταν λανθασμένη απόφαση γιατί ο παίκτης του Αστέρα διώχνει καθαρά την μπάλα.

 

3) Στην φάση της κόκκινης κάρτας είπε, είναι σωστή καθώς ο παίκτης του Πλατανιά χτυπάει στον λαιμό με τον αγκώνα του τον παίκτη του Αστέρα.   

 

4) Στην φάση που ο Καλτσάς μπαίνει στην περιοχή του Πλατανιά και ανατρέπεται, ο αμυντικός δεν βρίσκει μπάλα και ανατρέπει καθαρά τον παίκτη του Αστέρα. Λανθασμένα δεν δίνεται πέναλτι.

 

5) Στην φάση του Ιωαννίδη προς το τέλος του αγώνα, ο παίκτης του Αστέρα σπρώχνεται από τον παίκτη του Πλατανιά και πως ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει και εδώ πέναλτι  

 

Το γενικό του σχόλιο: Βλέπουμε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις και χωρίς να θέλω να κάνω κριτική στην ανακοίνωση του Πλατανιά, οι φάσεις είναι υπέρ της Τρίπολης.

 

Δείτε το σχόλιο του Περικλή Βασιλάκη στο 1:45:00 εδώ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.