Αθλητικα

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αγωνία για Λούι

Ο Λούι αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση του Αστέρα και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Δείτε τι έπαθε ο Αργεντινός αμυντικός. 

 

Ο Λούι έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, από την προπόνηση της Τετάρτης (18/11) και αυτή τη στιγμή θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με τον Ατρόμητο, το Σάββατο (21//1, 15:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Ο δεξιός μπακ του Αστέρα θα κάνει αγώνα δρόμου, αλλά με το δεδομένο ότι υπάρχουν μόλις τρία 24ωρα για τον αγώνα, οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην είναι με το μέρος του. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν για την πορεία της αποθεραπείας του. 

 

Στην προπόνηση της Τετάρτης (18/11) το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις ταχύτητας (σπριντ) καθώς και παιχνίδια τακτικής σε ζώνες.

 

Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση συμμετείχε ο Ταξιάρχης Φούντας, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, ενώ από την Πέμπτη (19/11) αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Απόστολος Γιάννου, που αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στην Τουρκία. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.