Αθλητικα

10 λεπτά, 3 φάσεις, απλά ο Κώτσιρας...

Πολύς κόσμος ανακάλυψε μέσα σε ένα βράδυ τον Κώτσιρα! Αυτοί που τον ήξεραν, δε νιώθουν καμία έκπληξη.

 

Άλλωστε, αυτός είναι ένας από τους ελάχιστους φέτος που δεν αποτελούν "στοίχημα". Όποιος τον εμπιστευτεί, μόνο να κερδίσει πρόκειται.

 

Θέλω να σταθώ σε 3 φάσεις, οι οποίες δείχνουν στοιχεία του χαρακτήρα του:

 

1. Ενώ πολλοί συμπαίκτες του έδειχναν εκνευρισμένοι και φορτώνονταν με κάρτες διαφόρων χρωμάτων, ο Κώτσιρας σήκωσε τον αντίπαλό του όταν διεκδικώντας τη μπάλα τον έριξε με τάκλιν. Λίγο μετά πάντως, "χόρεψε" τον ίδιο αμυντικό, τον εξέθεσε!

 

2. Ήταν μόλις 5-6 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και ένιωσε πως έπρεπε να μην κρυφτεί, να πάρει τον Αστέρα στις πλάτες του! Στη φάση που ζήτησε πέναλτι (δεν ήταν), έχει εκθέσει την άμυνα της Βέροιας, με θράσος και τεχνική που... βγάζει μάτι! 

 

3. Στην ασίστ που δίνει έχει καθαρό μυαλό, κάνει το απλό, το αυτονόητο, το επιβεβλημένο. "Σπάει" τη μπάλα στο πέναλτι. Τόσο απλό και μαζί τόσο δύσκολο όταν βρίσκεσαι στο 95ο λεπτό και μόλις έχεις κάνει ντεμπούτο.

 

Ο Κώτσιρας, παρά το χαμηλό προφίλ που διατηρεί, διαθέτει στοιχεία ηγέτη. Είναι θρασύς, είναι ψύχραιμος, δεν κρύβεται όταν "καίει" η μπάλα. Διαθέτει σπάνια ποιοτικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική τεχνική, ταχύτητα στα πρώτα μέτρα, ποδοσφαιρική ευφυία και κυρίως ωριμότητα. Πολλά είπαμε για ντεμπούτο 10 λεπτών! Πολλά περισσότερα σύντομα...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.