Αθλητικα

winamp wmp real qt

Αφιέρωμα στον ΑΣΤΕΡΑ με "Αρκαδία 93.8" (VIDEO)

Ο ΟΤΕ TV ήρθε στην Τρίπολη και με συνοδοιπόρο τον Αρκαδία 93.8 περπάτησε στους δρόμους της, μίλησε με τους ανθρώπους της και ένιωσε για τα καλά τους χτύπους του ΑΣΤΕΡΑ πριν από ένα ευρωπαϊκό ματς.

 

 

Όλα τα παιχνίδια του Αστέρα στο Europa League θα μεταδοθούν από την πλατφόρμα του ΟΤΕ TV. Ετσι λοιπόν, οι άνθρωποι του καναλιού θέλησαν να ετοιμάσουν ένα αφιέρωμα στην ομάδα και στην πόλη της.

 

Μιλούν στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, άνθρωποι του συλλόγου, φυσιογνωμίες της Τρίπολης, φίλαθλοι του Αστέρα και ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Αρκαδία 93.8!

 

Ο ραδιοφωνικός σταθμός που βάζει καθημερινά στο σπίτι σας τα μεγάλα αθλητικά, πολιτικά και πολιτιστικά γεγονότα παίζει στην συχνότητα του OTE σε ένα ευρωπαϊκό, άκρως Αστεριανό, αφιέρωμα!

 

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.