Αθλητικα

Βαρούχας στον 93.8: "Πήγε να βγάλει μαλλιά ο Παπαδόπουλος" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του Ολυμπιακός-Αστέρας στον Αρκαδία 93.8. Ακούστε τον να μιλά για περίεργα πράγματα, παραμύθια της Χαλιμάς, τον εφευρέτη Κύζα, τον ανίκανο βοηθό και τον Παπαδόπουλο που πήγε να βγάλει μαλλιά! Απολαυστικός και αναλυτικός.

 

Ο σχολιασμός των φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα στον Αρκαδία 93.8:

 

"Εγιναν κάτι περίεργα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι και νομίζω πως θα πρέπει να αποφεύγονται τέτοιες αποφάσεις. 

 

Στο 13' υπάρχει ένα οφσάιντ σε επίθεση του Αστέρα με τον Μάσα που κακώς δεν δόθηκε από τον βοηθό.

 

Στο 19' ο Παπαδόπουλος δεν είναι σε θέση οφσάιντ και έχουμε ξανά λάθος από τον ίδιο βοηθό.

 

Στο 31' έχει βγει η μπάλα άουτ ένα μέτρο και την επαναφέρει στον αγωνιστικό χώρο ο παίκτης. Εκεί δεν φταίει μόνο ο βοηθός, φταίει και ο τέταρτος. Είναι δίπλα και έπρεπε να έχει συμμετοχή και να πει, "παιδιά εδώ τι γίνεται, έχει βγει η μπάλα, έχει πάει από το Φάληρο στα Καμίνια".

 

Στη συνέχεια, υπήρξαν οι δύο φάσεις με τα πέναλτι. Αν δείτε το παιχνίδι στο 45' σε χειρότερη περίπτωση με τους Γκοϊάν και Κασάμι, λέει ο διαιτητής "παίξε" και κάνει με τα χέρια "σήκω". Και αργότερα στη φάση Κουρμπέλη-Μιλιβόγεβιτς δίνει παράβαση! Ο παίκτης του Αστέρα έχει κλείσει με τα χέρια τον αντίπαλο, δεν τον τραβάει, αυτός πέφτει και ο διαιτητής που είχε πάρει την απόφασή του από πριν να δώσει το πέναλτι, το σφύριξε.  

 

Μετά έγινε το άλλο το περίεργο που είναι για να γελάς. Αν δείτε στο πέναλτι που έδωσε στον Αστέρα, γυρνάει να φύγει και επιστρέφει πάλι λες και κάτι ξέχασε και σφυρίζει! Ε, αν δίνει τέτοια πέναλτι, τότε πρέπει να έχουμε 3-4 σε κάθε αγώνα. 

 

Να πάρει την απόφαση η επιτροπή διαιτησίας να τους πει τα κρατήματα στην περιοχή είναι πέναλτι, έτσι πρέπει. Όταν όμως υπάρχει γραμμή και στη συγκεκριμένη αγωνιστική δείτε μία περίπτωση στην Λιβαδειά, δύο στον Πλατανιά, μία στον Πανιώνιο, δηλαδή χειρότερες φάσεις που δεν δόθηκαν. Τώρα αυτός τι είδε…"

 

Είναι διεθνής ο κύριος Κύζας; "Παραμύθια της Χαλιμάς. Πρόκειται για εφευρέτη, γιατί εφευρέτης ήταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι". 

 

Πώς γίνεται να μην είδε ο βοηθός τον παίκτη που καλύπτει τον Παπαδόπουλο; "Εδώ στο Περιστέρι 4 παίκτες κάλυπταν τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου και σήκωσε ο άλλος σημαία. Μην ψαχνόμαστε. Η ατιμωρησία τα κάνει όλα αυτά. Το έκανες μία, δύο, τρεις, άντε επιτέλους σπίτι σου. Ειδικά ο συγκεκριμένος βοηθός, ο Σίπκας, έχει βεβαρημένο παρελθόν. Στον πρόσφατο αγώνα, ξανά με τον Κύζα, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, έκοψε δύο οφσάιντ σαν του Παπαδόπουλου. Και αυτός ο άνθρωπος ξανάπαιξε. Όπως δείχνει είναι ανίκανος. Πρέπει να το πάρει απόφαση και να μην ταλαιπωρεί τον κόσμο. Ποδόσφαιρο είναι, πρέπει να βάλει γκολ η μια ομάδα, να βάλει και η άλλη, να το χαρεί και ο κόσμος και ο παίκτης. Ο Παπαδόπουλος λίγο ακόμα και θα έβγαζε μαλλιά! Εχει μεγάλη μύτη, ίσως προεξείχε η μύτη του".

 

Πιστεύετε πως σφυρίζει πέναλτι υπέρ του Αστέρα για να διορθώσει το λάθος του; "Είναι για να γελάς. Είναι σαν να σε κοροϊδεύει. Λες και σου πήρε τα λεφτά από την τσέπη. Αν ήμουν παίκτης θα το έριχνα έξω". 

 

Αυτά και πολλά περισσότερα στο απολαυστικό ηχητικό που ακολουθεί! Μην το χάσετε! 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.