Αθλητικα

winamp wmp real qt

Προύντζος στον 93.8: "Αστείοι" οι λόγοι της Φαλαισίας

Ο Νίκος Προύντζος σχολιάζει τη μη συμμετοχή της Φαλαισίας στην Α' Αρκαδίας και απαντά σε όσα ειπώθηκαν σχετικά με την ΕΠΣΑ στην ραδιοφωνική συνέντευξη του Τριαντάφυλλου στον "Αρκαδία 93.8". Τι λέει για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής.

 

 

Αναλυτικά:

 

Υπάρχει απόφαση της Φαλαισίας να μην κατέβει στο πρωτάθλημα;

 

"Έχει στείλει ένα χαρτί το οποίο λέει ότι είναι απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα, οι λόγοι τους οποίους επικαλείται είναι να μην τους χαρακτηρίσω "αστείους", νομίζω ότι δεν υπάρχουν. Όταν για τους λόγους που επικαλείται ο κ. Τριαντάφυλλος  στην περιοχή άλλες δύο ομάδες έχουνε 30 ποδοσφαιριστές στις ηλικίες αυτές δηλαδή το πρόβλημα υπάρχει μόνο για τον κ. Τριαντάφυλλο στην περιοχή της Μεγαλόπολης;"

 

Δηλαδή ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να βάλει δύο παίκτες των 18 χρονών;

 

"Από ότι επικαλείται αυτός είναι ο λόγος."

 

Δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που να έχουν παρόμοια προβλήματα έτσι;

 

"Μέχρι τώρα δεν μας έχουνε πει, κάποια στιγμή είχε πει νομίζω ο Παναρκαδικός για το κύπελλο που έχει συμμέτοχη αλλά πρέπει να έχει βρει."

 

Νομίζετε ότι είναι άλλοι λόγοι που η Φαλαισία δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα και αυτό έρχεται ως δικαιολογία;

 

"Κοιτάξτε, εμείς σαν ΕΠΣΑ θεωρούμε αδιανόητο ένα μέτρο το οποίο είναι για καλό των ομάδων, δηλαδή το να έχουνε μικρά παιδιά από τα φυτώρια τους από τις ακαδημίες τους και να τα χρησιμοποιούν για να τα εκμεταλλευτούν δίνοντας ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά, και να μην τα θέλουνε, τότε να μην τα έχουνε. Είναι αδιανόητο τώρα να επικαλούνται ότι δίπλα στους άλλους νομούς δεν έχουν περιοριστικό όριο, τι παίκτες παίζουν αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά να κοιτάξουν και τι άλλα υπάρχουν στους δίπλα νομούς και τι υπάρχει στην Αρκαδία."

 

Ρωτήθηκαν οι άλλες ομάδες γι’αυτό το μέτρο ή είναι απόφαση της ΕΠΣΑ;

 

"Η ΕΠΣΑ είχε υπόψη και είχε φέρει στην συνέλευση να έχουν συμμέτοχη παιδιά γεννημένα 2000-2001 ώστε οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να αντλούν παιδιά από αυτές τις ηλικίες . Στη γενική συνέλευση που το αναφέραμε υπήρχαν αντιρρήσεις από μεγάλο αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και ξανά σκεφτήκαμε πάλι το πρόβλημα και τους βάλουμε παιδιά του 1998-1999. Η Φαλαισία έχει τρεις παίκτες 98’,99’, η Δόξα έχει 14-15 παίκτες 98’,99’ και ο Πανιώνιος έχει 15 παίκτες. Για όλα αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν στην Δόξα και στον Πανιώνιο δεν έχουν πρόβλημα οι γονείς τους και έχουν μόνο για τα παιδιά που συμμετέχουν στην Φαλαισία; Αρα κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα. Έτσι θέλω να πιστεύω, δεν το ξέρω αυτό, δεν είμαι γνώστης των προβλημάτων, αν έχει το σωματείο αλλά δεν είναι αυτό που λέει ο κ Τριαντάφυλλος. Όταν περνούμε μια απόφαση δεν μπορούμε να την πάρουμε πίσω με το αν σε κάποιον αρέσει η δεν αρέσει."

 

Άσχημη αυτή η εξέλιξη για την Φαλαισία...

 

"Μήπως δεν υπήρχε αυτός ο λόγος και βρήκε έναν ωραίο τρόπο να αποχωρίσει και να χρεώσει την ευθύνη σε κάποιους άλλους και όχι στους ίδιους που δεν είχαν φροντίσει να κάνουν κάτι καλύτερο για φέτος;"

 

Για το πρόστιμο που επιβάλλετε στους παίκτες με τις αποβολές;

 

"Ο κ Τριαντάφυλλος ίσως να του φταίνε και του "σπανού τα γένια". Τώρα το πρόστιμο αυτό είναι απόφαση της ομοσπονδίας και μπαίνει σε όλους τους νομούς, σε όλες τις ομάδες, ο κ Τριαντάφυλλος πέρσι, πριν δύο χρόνια που ήταν να μας πει ότι το πρόστιμο των 10 ή 5 ευρώ είναι δυσβάστακτο; Πόσες κόκκινες είχε πέρσι η ομάδα της Φαλαισίας; Αν έχεις 3-4 κόκκινες κάρτες σημαίνει έξαλλου ότι έχεις μια ομάδα απείθαρχη και πρέπει κάτι να κάνεις για να το αλλάξεις, αυτό για το καλό της ομάδος."

 

Για την νέα σεζόν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα;

 

"Οικονομικό πρόβλημα υπάρχει, όπως υπάρχει σε όλη την κοινωνία, την χώρα, έτσι και στην Αρκαδία που είναι μια περιοχή που δεν έχει πόρους να συντηρεί τις ομάδες όπως έχουν άλλοι νομοί παραπλήσιοι ή άλλοι νομοί σε όλη την  Ελλάδα. Θα είμαστε δίπλα στις ομάδες να τις βοηθήσουμε να λύσουν τα προβλήματα μια χρόνια δύσκολη θα είναι να την ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Η πολιτική κοροϊδία συνεχίζεται... Ο κ. Ανδριανός έδωσε 7,5 εκατομμύρια, από τα 10 στην Αργολίδα και στους άλλους νομούς δεν έδωσε τίποτα, είχε έρθει και στην Τρίπολη ο συγκεκριμένος κύριος να κάνει και εγκαίνια. Τώρα αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει το ίδιο δεν δίνει λεφτά στο πρωτάθλημα σε όλη την Ελλάδα, οπωσδήποτε το πρόβλημα υπάρχει και είναι και πιο έντονο."

 

Για την εθνική Ελλάδος;

 

"Στο τελευταίο παιχνίδι η Εθνική άρχισε σιγά σιγά να ξεπερνά την αρρώστια που είχε και με τον ερχομό του νέου προπονητή θα επουλωθούν τα πράγματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, αυτό που αξίζει στην Ελλάδα μας και στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και να βρούμε πάλι το δρόμο μας."

 

Ξένος η Έλληνας θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής;

 

"Ξένος πιστεύω ότι θα είναι, χωρίς να αποκλείουμε τους Έλληνες άλλα οι περισσότερες συζητήσεις που κάνει ο πρόεδρος είναι με ξένους."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.