Αθλητικα

STOIXIMAN.GR MVP της 22ης Αγωνιστικής ο Μπουρούσης

Για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής.

 

 

Ο 33χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου DHI συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ράνκινγκ (20 πόντοι με 6/7 βολές, 7/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εις βάρος, ένα κλέψιμο σε 20’ 9’’ συμμετοχής), περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 22η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

 

 

Ο Μπουρούσης είχε αναδειχθεί, επίσης, πολυτιμότερος παίκτης στις αγωνιστικές 6η, 12η και 14η. «Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου», επισημαίνει ο 33χρονος σέντερ των «πρασίνων».

 

 

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του Λαυρίου DHI;

 

 

«Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα μπροστά στις νίκες της ομάδας, όπως έχω αναλύσει και τις προηγούμενες φορές όπου έλαβα τον αντίστοιχο τίτλο…».

 

 

- Θεωρείς ότι η πολύ καλή εμφάνιση σου απέναντι στο Λαύριο DHI θα σε βοηθήσει να βρεις ρυθμό εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν;

 

 

«Δε νομίζω ότι χρειαζόμουν την εμφάνιση απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Λαυρίου για τη συνέχεια. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου».

 

 

- Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ πόσο επιδρά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της περιόδου στην οποία θα κριθούν οι τίτλοι της STOIXIMAN.GR Basket League και της Ευρωλίγκας;

 

 

«Ο Τζέιμς είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια της… μηχανής μας σε άμυνα και επίθεση και όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε κοντά μας».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.