Αθλητικα

ΑΣΤΕΡΑΣ-Σάλκε 0-4. Του χρόνου ακόμα πιο δυνατός!

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Σάλκε, πέτυχε εκ νέου τέσσερα γκολ απέναντι στον Αστέρα, νίκησε 4-0 στην Τρίπολη και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση. Στην τρίτη θέση οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την εξαιρετική ομάδα του Μπράιτενράιτερ.

Ο Αστέρας δεν είχε τίποτα να χάσει κόντρα στη Σάλκε, γεγονός που ελευθέρωσε ακόμα περισσότερο τα πόδια των παικτών του Βεργέτη, κάτι που φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού είχαν φτάσει πολύ κοντά στο γκολ τουλάχιστον δύο φορές, την πρώτη με τον Λανθαρότε στο 13’ και τη δεύτερη με τον Τσοκάνη στο 18’.

Ο Αστέρας είχε σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του παιχνιδιού σε αυτό το διάστημα, και προσπαθούσε με κοντινές πάσες και όμορφους συνδυασμούς να βγει με αξιώσεις απέναντι στον Φέρμαν.

Η κλάση των παικτών της Σάλκε όμως, έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πετύχουν δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Γκοϊάν «έχασε» τον Ντι Σάντο στο 29’ και ο Αργεντινός φορ με κεφαλιά νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.

 

Στην ομάδα της Τρίπολης υπήρχαν αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία και φαίνονταν κυρίως στη δεξιά πλευρά, αφού ο Λούι δεν έπαιρνε τις απαραίτητες βοήθειες από τον Λανθαρότε κι έτσι ο Αργεντινός μπακ είχε να μαρκάρει σε πολλές φάσεις δύο ποδοσφαιριστές. Σε μία από αυτές, ο Τσούπο-Μότινγκ βγήκε μόνο απέναντι στον Θεοδωρόπουλο και έγραψε το 0-2 στο 37’.

 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά, οι παίκτες της Σάλκε δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν, ενώ ο Αστέρας προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα όποια –ελάχιστα- κενά άφηναν οι φιλοξενούμενοι στην άμυνά τους.



Η Σάλκε ήταν αυτή που είχε πάντα τον πρώτο λόγο. Αρχικά, προειδοποίησε με ένα σουτ του Χόεμπεργκ στο 64’, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος σε κόρνερ, και έφτασε σε ένα ακόμα γκολ στο 79’, με σκόρερ ξανά τον Τσούπο-Μότινγκ. Ο Καμερουνέζος άσος «άδειασε» τον Ζησόπουλο και πλάσαρε εύστοχα από κοντά, γράφοντας το 0-3 ενώ το τελικό 0-4 ήρθε από σουτ του Μέγιερ στο 86’.



Άλλη μία όμορφη ευρωπαϊκή περιπέτεια ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα, ο οποίος συγκέντρωσε νέες εμπειρίες και φέτος, και πλέον βάζει στόχο την επόμενη έξοδο στην Ευρώπη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.