Αθλητικα

SKIRITIDA RUN με... χυμό ρόδι και μήλο!

Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας “Skiritida Run“, έχοντας ως σκοπό την υψηλή ποιότητα παροχών προς τους δρομείς και τους επισκέπτες, ανακοινώνει τη συνεργασία με την ARCAFROZ FOOD AND DRINK.

 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία του “Skiritida Run“, οι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν Φυσικό Χυμό Ρόδι και Φυσικό Χυμό Μήλο, αμέσως μετά τον τερματισμό των διαδρομών τους.

Το Ρόδι είναι ένα από τα πιο γνωστά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και με μοναδική γεύση και άρωμα φρούτα, με χαρακτηριστικά που προάγουν την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο χυμός μήλου είναι απολύτως φυσικός, χωρίς ζάχαρη, νερό, αρωματικές ή χρωστικές ουσίες, και τα μήλα προέρχονται αποκλειστικά από το οροπέδιο της Τρίπολης.

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΦΡΟΖ

 

“Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την παράγωγη, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση φρούτων και άλλων τροφίμων από το 1969.

 

Η Αρκαφροζ πλέον είναι ένα μοντέρνο warehouse logistics center που μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων σε όλα τα στάδια διακίνησής τους.

 

Τροφοδοτούμε με τα προϊόντα μας απευθείας μεγάλες αλυσίδες και κεντρικές αγορές στην Ελλάδα και εξάγουμε σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

 

Η έδρα μας είναι στη Πελοπόννησο, με τις συνεργαζόμενες φάρμες να εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα”.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.