Αθλητικα

Το ΝΒΑ πίνει Τρουπή!

Το οινοποιείο Τρουπή, που εδρεύει στην Μαντινεία Αρκαδίας είναι γνωστό για τις μοναδικές και απολαυστικές γεύσεις που προσφέρει στον κόσμο. Αυτές όμως δεν περιορίζονται μόνο εντός συνόρων.

 

Τι εννοούμε; Η χάρη του Μοσχοφίλερου έφτασε όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στον χώρο του… NBA. 

 

 

Είναι γνωστό πως στους αθλητές του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος χορηγούνται είτε ενεργειακά ποτά είτε χυμοί, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στους δύσκολους ρυθμούς.

 

 

Αυτό όμως δεν συμβαίνει στον Ε' Τουάν Μουρ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Ο 28χρονος γκαρντ, επέλεξε να… δροσιστεί με το "Fteri Moschofilero" από το Οινοποιείο Τρουπή, ποζάροντας χαρακτηριστικά με δύο κρασιά στην αγκαλιά του, χαρούμενος.

 

Το οινοποιείο Τρουπή εξάγει κρασιά και στις Η.Π.Α. Ο συγκεκριμένος παίχτης του NBA συχνάζει σε εστιατόριο συγγενικού προσώπου του κ. Τρουπή στις ΗΠΑ.

 

Ο Ε' Τουάν Μουρ δοκίμασε το συγκεκριμένο κρασί, του άρεσε πολύ και δέχθηκε με ευχαρίστηση να ποζάρει για να το διαφημίσει.

 

Δείτε τη φωτογραφία!

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.