Αθλητικα

Πέταξε 45 λεπτά και ηττήθηκε

Σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις, ρυθμό και τραγελαφικές καταστάσεις, ο Παναρκαδικός ηττήθηκε με 2-0 από τον Αιολικό για το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ένα δοκάρι, δύο γκολ που ακυρώθηκαν και μία κόκκινη που εμφανίστηκε χωρίς… αποβολή. 

 

Ο Παναρκαδικός ταξίδεψε στην Μυτιλήνη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν καθώς με γκολ του Μανουσάκη στο 24' πήραν του τρεις βαθμούς της νίκης. 

 

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 15' ακυρώθηκε γκολ του Αιολικού ως οφσάιντ, με τον Παναρκαδικό να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση αλλά να μην μπορεί καθώς πραγματοποίησε ένα πολύ κακό πρώτο 45λεπτο. 

 

Η ομάδα της Μυτιλήνης κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα με τον Παναρκαδικό να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να σκοράρει. Πίεσε, προσπάθησε και κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Κώτσιρα στο 54', το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι!

 

Ο Καδάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Κώτσιρας πήδηξε ψηλά, έκανε το 1-1, η διαιτητής Λαμπαδαρίου έδειξε σέντρα, ο επόπτης είχε άλλη άποψη και μετά από πέντε λεπτά διαβουλεύσεων το γκολ δεν μέτρησε!

 

Λίγο αργότερα, ο Σίμωσης για τον Αιολικό είδε το δοκάρι να σταματά το 2-0 για την ομάδα του και στο 69' είχαμε τη φάση του αγώνα!

 

Τι συνέβη; Ο Μπούτας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, η διαιτητής νόμιζε πως ήταν η δεύτερη, έδειξε την κόκκινη και μόλις κατάλαβε το λάθος της, την πήρε πίσω!

 

Ο Παναρκαδικός στα τελευταία λεπτά ανέβηκε για να ισοφαρίσει, ο Αιολικός βρήκε χώρους και με τον Λάλα στις καθυστερήσεις έγραψε το 2-0.

 

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Ασεν (48' Γογωνάς), Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Σταθουλόπουλος (46' Αρδάμης), Δήμος, Γαρυφαλλόπουλος (Χρήστου), Καδάς, Κώτσιρας 

 

Αιολικός: Πουρής, Καλδής, Στουρνάρας, Μπακάλης, Παπαζούδης, Κριπητήρης, Γάλας, Μίχος, Σίμωσης, Μανουσάκης, Κέρι

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.