Αθλητικα

Και με τη βούλα στον Αστέρα ο Λέβι Μαδίντα! (vid)

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα είναι πλέον ο Λέβι Μαδίντα, όπως ανακοίνωσε η "κιτρινομπλέ" ΠΑΕ με τον διεθνή μέσο να πραγματοποιεί και τις πρώτες του δηλώσεις.



Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1992 στην Γκαμπόν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Θέλτα. 

Μετά από δύο σεζόν στην Celta B, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα, ενώ έπαιξε και δύο σεζόν στην Tarragona.

Ο Levy Madinda αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει συνολικά 29 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ στον ΑΣΤΕΡΑ επέλεξε το νούμερο 8 για τη φανέλα του!

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είχα ακούσει για τον ΑΣΤΕΡΑ από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα και είχαν να μου πουν τα καλύτερα για το σύλλογο. Θέλω να γίνω ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει όσα ονειρεύονται ο κόσμος και η διοίκηση. Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή και να καλύπτω όλους τους χώρους που απαιτεί η θέση."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.