Αθλητικα

Ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος του Tripolis Sports Camp

Η πρώτη εβδομάδα του Tripolis Sports Camp ξεκίνησε με όνειρα πολλά, στόχους περισσότερους και τελείωσε, με όλα τα παραπάνω, ολοκληρωμένα στο μέγιστο βαθμό.

 

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο καινοτόμο πρόγραμμα μας, στο τέλος της εβδομάδας ήταν κατενθουσιασμένα, σύμφωνα με τις προσλαμβάνουσες, των γονιών τους και φυσικά τα περισσότερα από αυτά ανανέωσαν τις συμμετοχές τους.

 

Η συνεργασία αυτή της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΚΟΑΤ, για την δημιουργία του πρώτου αθλητικού camp στην Τρίπολη και την Πελοπόννησο, βάζει πλέον σαν στόχο τα παιδικά χαμόγελα της πρώτης εβδομάδας να συνεχιστούν και την δεύτερη δίνοντάς μας φτερά, ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα στα παιδιά σας.

 

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα για όλους όσους συμμετέχουν στο Tripolis Sports Camp 2017, που πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν και οι εκπαιδευτικές εκδρομές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.