Αθλητικα

winamp wmp real qt

O 3ος δρόμος Αθανάτων ξεκίνησε από την Τρίπολη

Σε εξέλιξη είναι ο 3ος δρόμος Αθανάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Η εκκίνηση του αγώνα υπερ-απόστασης, 140 χλμ. δόθηκε σήμερα στις 2 το μεσημέρι, κάτω απ’ το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην Πλατεία Άρεως της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Γύρω στους 90 δρομείς συμμετέχουν στον σπουδαίο αυτό αγώνα, που ενώνει τέσσερις (4) μεγάλες προσωπικότητες: Τον Θ. Κολοκοτρώνη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Λεωνίδιο και τον Παπαφλέσσα.

Τον αγώνα οργανώνει ο διεθνής σύνδεσμος αγώνων υπερ-απόστασης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι Δήμοι Τρίπολης, Σπάρτης, Καλαμάτας, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Καλαμάτας.

Τον αγώνα στηρίζει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και οι Σπαρτιάτες Δρομείς.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες, θα τερματίσουν το μεσημέρι της Κυριακής, στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας.

Θα περάσουν από Σπάρτη, Μυστρά και θα τελειώσουν τον αγώνα στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την τιτάνια αυτή προσπάθεια, μέσα σε διάστημα 24 ωρών.

Στην εκκίνηση, σήμερα το μεσημέρι στην Τρίπολη, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας και ο Αντιδήμαρχος της Τρίπολης, κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, όπου και χαιρέτησαν την διοργάνωση.

Παρούσα και η Φιλαρμονική του Δήμου της Τρίπολης.

 

Πηγή: ert.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.