Αθλητικα

Παντελίδης: "Βρίσκομαι στον ποδοσφαιρικό παράδεισο" (video)

Συνέντευξη παραχώρησε στον Arcadia93.8 και την αθλητική εκπομπή "μπάλα κι άλλα" ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης όπου μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, τις προσωπικές του φιλοδοξίες αλλά και τη ζωή του στην Τρίπολη.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για την ατάκα του ότι όποιος φορά σορτσάκι είναι μαθητής και για το ποιό είναι το μυστικό του με το οποίο ως δάσκαλος άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα του Αστέρα:

 

"Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό παρά μόνο η σκληρή καθημερινή δουλειά. Γιατί ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και ότι μπορούμε να καταφέρουμε στο μέλλον έχει να κάνει καθαρά με την δουλειά που κάνουν τα παιδιά όλη την εβδομάδα, το ποδόσφαιρο άλλωστε ξεκινά από την Δευτέρα μέχρι το Σάββατο. Οτι κάνεις όλη την εβδομάδα, αυτό θα βγάλεις και στο γήπεδο την Κυριακή. Από εκεί και έπειτα ο Αστέρας είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να ενθουσιάζεται υπέρμετρα. Μιλάω μόνο για τους παίκτες βέβαια. Επειδή δεν υπάρχει μια μεγάλη βάση παικτών που να είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα κατά καιρούς η ομάδα πρέπει να είναι ήρεμη και να μην παρασύρεται, να μένει προσηλωμένη στον στόχο της. Γι'αυτό και το είπα αυτό. Απ' όταν ήρθα στην ομάδα είχαμε τρία άσχημα αποτελέσματα και μείναμε ήρεμοι δείχνοντας εμπιστοσύνη στα παιδιά και έτσι μπορέσαμε και το γυρίσαμε. Προσπαθώ να κρατήσω όσο χαμηλά γίνεται τους τόνους. Επιπλέον ήταν και προσωπικό βίωμα η χρήση της λέξης σορτσάκι. Στα 37 μου όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, τον επόμενο χρόνο ένοιωθα 10 χρόνια μεγαλύτερος. Οσο είσαι μέσα στο γήπεδο και παίζεις βλέπεις το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι. Γι'αυτό λοιπόν θέλει μεγάλη προσοχή η διαχείριση των παιδιών".

 

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.