Αθλητικα

Τιμήθηκε η Stoiximan στην Ημέρα Μαραθωνίου

Λαμπερή η "Ημέρα του Μαραθωνίου", τίμησε την Stoiximan και  τους συντελεστές του Stoiximan.gr Διεθνή Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"! Πρωτοποριακή και η “Marathon Golden League”!

 

Μοναδική λάμψη, γεμάτη εικόνα και ήχο και ξεχωριστά συναισθήματα πλημμύρισαν το Μέγαρο Μουσικής στην ετήσια εκδήλωση της Ημέρας του Μαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου και στην οποία τιμήθηκαν οι συντελεστές των δύο κορυφαίων διοργανώσεων του 2017 στη Βόρεια Ελλάδα, του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τις αντίστοιχες φετινές, αρχής γενομένης από τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε η δημιουργία της “Marathon Golden League”, που τοποθετεί τις δύο μεγάλες διοργανώσεις της χώρας μας στον «χρυσό κύκλο» των παγκόσμιων Μαραθωνίων, αφού θα υπάρχει απόλυτη συνεργασία κορυφαίων διοργανώσεων των πόλεων έξι χωρών, της Θεσσαλονίκης, Λευκωσίας, Ρώμης, Ραβέννας, Βελιγραδίου, Τελ Αβίβ, Νίκαιας και Παρισιού), δημιουργώντας μία Λίγκα ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Η λαμπρή γιορτή τίμησης των θεσμικών, κοινωνικών και εθελοντικών φορέων, όπως επίσης και των στελεχών που συνετέλεσαν στην επιτυχία δύο κορυφαίων αθλητικών γεγονότων της Βόρειας Ελλάδας για το 2017, άρχισε με την προβολή ενός βίντεο με τα κατορθώματα του Έλληνα Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Ακολούθησε η προβολή ενός μοναδικής ομορφιάς βίντεο του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και της Ελλάδας γενικότερα, για να τιμηθούν αμέσως μετά οι θεσμικοί καθώς και οι εθελοντικοί φορείς υποστήριξης, οι οποίοι με αξιοθαύμαστο ζήλο και αγάπη για τη διοργάνωση και πάνω απ’ όλα με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτουν, συνετέλεσαν σε αυτήν τη νέα, διπλή επιτυχία: 

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, ο οποίος στηρίζει ως Ονομαστικός Χορηγός τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Για τρίτη χρονιά θα είμαστε στο πλευρό της διοργάνωσης και για δεύτερη ως Ονομαστικός Χορηγός. Έχουμε πολύ στενούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Μέσα από την συνεργασία μας με τον Μαραθώνιο, με ομάδες, με κοινωφελή ιδρύματα και με άλλους θεσμούς, στο πλευρό των οποίων στεκόμαστε, προσπαθούμε να στηρίξουμε τη Βόρεια Ελλάδα. Η κοινωνική σύνδεση που υπάρχει μεταξύ Stoiximan.gr και Μαραθωνίου είναι πάρα πολύ σημαντική. Για άλλη μια χρονιά θα στηρίξουμε ανθρώπους, ομάδες, κοινωφελή ιδρύματα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρεία μας έχει προσφέρει στο ελληνικό κράτος 120 εκατ. ευρώ σε φορολογία, πάνω από 15 εκατ. ευρώ ως χορηγίες σε ομάδες, αθλητές, θεσμούς και προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, καθώς θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιστρέψουμε μέσα από τις δράσεις αυτές την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η κοινωνία. Σας καλώ να δώσετε όλοι το ‘παρών’ την Κυριακή 1 Απριλίου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός - θεσμό της Βόρειας Ελλάδας. Θα είναι μια ολόκληρη εβδομάδα Μαραθωνίου με πολλές εκπλήξεις, που θα δώσουν διαφορετικό χρώμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

Πρόσθετη λάμψη προσέδωσαν, ως «πρέσβεις» της Stoiximan, ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και οι πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Ράνια Ρεμπούλη, Αθηνά Κοΐνη, Αναστασία Μαρινάκου, Χρήστος Καλλίας, οι οποίοι έστειλαν βιντεοσκοπημένα μηνύματα και κάλεσαν τους πάντες να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή έως τις 7 Μαρτίου, να τρέξουν και να απολαύσουν τόσο τα δρομικά αγωνίσματα της φετινής διοργάνωσης, όσο και τις παράλληλες δράσεις των ημερών.

Παράλληλα, τιμήθηκαν από τους διοργανωτές οι συνεργαζόμενοι Φορείς Κοινωνικής Προσφοράς, που έχουν πλέον φτάσει στον αριθμό-ρεκόρ των 60, ενόψει του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού με όλους τους παρευρισκόμενους για την επόμενη μεγάλη γιορτή αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας, τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Κυριακή 1 Απριλίου, που υπόσχεται ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις και ρεκόρ!

Οι εγγραφές για την κορυφαία διοργάνωση, η οποία πέραν του αθλητικού διαθέτει κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, μέχρι τις 2 Μαρτίου οι ομαδικές και μέχρι τις 7 Μαρτίου οι ατομικές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.