Αθλητικα

Έσπασε τα κοντέρ ο Κράβιτς

 Ο Πανιώνιος Βίκος Cola απέκτησε δικαίωμα στην ελπίδα για την παραμονή στην STOIXIMAN.GR Basket League με την εντός έδρας νίκη του επί του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου.

 

Ο Ντέγιαν Κράβιτς, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικράτηση των κυανέρυθρων, αναδείχθηκε STOIXIMAN.GR MVP της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

 

Ο 27χρόνος Σέρβος σέντερ συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο ράνκινγκ (16 πόντοι με 2/2 βολές, 7/8 δίποντα, 5 ριμπάουντ, μια ασίστ, 3 κοψίματα, κερδισμένο φάουλ, 2 φάουλ εναντίον σε 23’ και 29’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 14η αγωνιστική.

 

"Ο πρώτος στόχος μου, πριν από κάθε παιχνίδι, είναι η νίκη του Πανιωνίου και με την απόδοση μου, προσπαθώ να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο", σχολίασε ο Κράβιτς και τόνισε ότι "κλειδί" για την παραμονή του "Ιστορικού" στην STOIXIMAN.GR Basket League είναι η άμυνα.

 

Η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου συνδυάστηκε ιδανικά με την εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου Βίκος Cola επί του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου;

 

"Eίμαι χαρούμενος για την νίκη όπως όλοι μας. Ο πρώτος στόχος μου, πριν από κάθε παιχνίδι, είναι η νίκη του Πανιωνίου και με την απόδοση μου, προσπαθώ να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Το να κερδίσω τον τίτλο του πολυτιμότερου δεν είναι καν στόχος γι' εμένα. Αν με την απόδοση μου, το πετύχω, θα είναι ιδανικό, αλλά δεν έχει καμία σημασία αν εγώ είμαι πολυτιμότερος παίκτης και ο Πανιώνιος έχει γνωρίσει την ήττα. Κανείς δεν θα θυμάται την δική μου διάκριση, αλλά όλοι θα θυμούνται την ήττα της ομάδας".

 

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Θα προλάβει το... τρένο της παραμονής στην STOIXIMAN.GR Basket League;

 

"Ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου στο ίδιο πρωτάθλημα. Όσο κι αν είναι αρνητική η βαθμολογική θέση μας, θα κάνουμε τον απολογισμό μας στην τελευταία αγωνιστική. Το “κλειδί” είναι η άμυνα. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα, θα πετύχουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Στην επίθεση, είχαμε και έχουμε λύσεις. Το θέμα είναι να “θυσιαζόμαστε” στην άμυνα για να δείχνουμε σε κάθε αντίπαλο ότι δεν μπορεί να σκοράρει, αν δεν είναι τέλειος".

 

Είναι η τρίτη σεζόν που αγωνίζεσαι στην STOIXIMAN.GR Basket League. Γιατί αποφάσισες να επιστρέψεις στην Ελλάδα μετά την διετή παρουσία σου στο Ρέθυμνο Cretan Kings;

 

"Ο πρώτος λόγος της επιστροφής μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί ήθελα να παίξω σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο δεύτερος λόγος είναι η πίστη του προπονητή μου σ' εμένα από την πρώτη προπόνηση. Με βοήθησε όταν ήρθα και προσπαθώ να εκτελώ κάθε εντολή του". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.