Αθλητικα

Παγκόσμια πρωτοτυπία από τον Μαντινειακό! (photos)

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στο δύσμοιρο αρκαδικό ποδόσφαιρο, ήρθε ο πρόεδρος του Μαντινειακού να μας υπενθυμίσει ότι πάντα μπορούμε να γίνουμε... σοφότεροι!

Στο ματς Μαντινειακός - Ερμής Μελιγούς, η διοίκηση των γηπεδούχων αποφάσισε να κλειδώσει τις πόρτες, αφήνοντας εκτός γηπέδου τους 50 φιλάθλους που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Το υποβαθμισμένο και χωρίς ποιότητα σε οποιονδήποτε τομέα του, αρκαδικό ποδόσφαιρο, ορισμένοι φροντίζουν να το απαξιώνουν ακόμα περισσότερο. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού ο Πρόεδρος του Μαντινειακού φρόντισε να αφήσει εκτός γηπέδου και τους δημοσιογράφους!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία!

Αλήθεια, η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, η διοργανώτρια αρχή, έχει ενημερωθεί για το γεγονός; Προτίθεται να τιμωρήσει το Σωματείο και τον συγκεκριμένο κύριο με τις... φαεινές και πρωτοποριακές ιδέες; Αναμένουμε τη θέση των διοργανωτών, πριν εμείς στραφούμε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Το ArcadiaSports και ο Αρκαδία 93.8 δεσμεύονται να μην ασχοληθούν πάλι με ειδήσεις που αφορούν στην ομάδα του Μαντινειακού, μέχρι να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.