Αθλητικα

Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Η ΑΕΚ παίζει απόψε το μέλλον της στην Ευρώπη στο παγωμένο Κίεβο (20.00) απέναντι στην Ντιναμό, και το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερα από 250 ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο ματς.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση είναι ανοιχτά. Θεωρητικά, οι Ουκρανοί βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση καθώς τόσο το εκτός έδρας γκολ, όσο και η έδρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, η ΑΕΚ όμως έχει αποδείξει πως φέτος είναι ικανή για όλα.

Με 4 νίκες σε 5 ματς

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα στερηθεί τους Λιβάγια και Βράνιες, έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια, ενώ εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά της στα 5 τελευταία ματς. 

Συγκεκριμένα, μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη (10 γκολ υπέρ – 3 κατά), με τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα την επιβλητική επικράτησή της απέναντι στην Ξάνθη με 4-0 την Κυριακή.

Η Ντιναμό, έχοντας μία από τις πιο αποτελεσματικές επιθετικές γραμμές στο φετινό Europa League με 16 γκολ, έπαιξε το πρώτο επίσημο ματς της μετά από διακοπή περίπου 2 μηνών, την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα. Την Κυριακή, ξεκίνησε με νίκη στην επανέναρξη του ουκρανικού πρωταθλήματος, στον εντός έδρας αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ (1-0).

Ο αριθμός των γκολ, το ακριβές σκορ, το αποτέλεσμα στο Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ, καθώς και εκατοντάδες ακόμα στοιχηματικές επιλογές, προσφέρονται σε ελκυστικές αποδόσεις από το Stoiximan.gr. 

Όλη η δράση και εκατοντάδες ειδικά στο Stoiximan.gr

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του συναρπαστικού φετινού Europa League που μας έχει χαρίσει περισσότερα από 430 γκολ, η Νάπολι ταξιδεύει στη Λειψία θέλοντας νίκη με διαφορά γκολ (πρώτο παιχνίδι 1-3), η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λυών θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 της Γαλλίας, ενώ Αταλάντα και Ντόρμουντ, αναμετρώνται στην Ιταλία, με τους Γερμανούς να θέλουν να υπερασπιστούν το εύθραυστο 3-2 του πρώτου αγώνα. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.