Αθλητικα

Τριάρα και ανεβαίνει!

Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο, ο Παναρκαδικός επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 3-0 για τον 3ο Ομιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Ανοιξαν λογαριασμό οι Μάριος Αγγελόπουλος και Τέλης Σαλαπάτας, έκτο τέρμα για τον Κώτσιρα. 

 

Ο Παναρκαδικός ήταν το φαβορί και μπήκε με σκοπό να κυκλοφορήσει τη μπάλα και με ορθολογικές επιθέσεις να απειλήσει. Ο Ηρακλής Ψαχνών έπαιξε έξυπνα και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Αντωνόπουλου με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 25 με τον Πλατέλα.


Από την στιγμή που η ευκαιρία του Ηρακλή δεν έγινε γκολ, ήταν λογικό να έρθει η απάντηση από τον Παναρκαδικό. Ευκαιρίες χάθηκαν με τους Κώτσιρα, Δήμο και Αγγελόπουλο, όμως ο τελευταίος έμελλε να πετύχει το 1-0.


Δύο λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου ήρθε η σέντρα από αριστερά του Μπούτα με τον Αγγελόπουλο να πετυχαίνει το γκολ με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι κάνοντας ντεμπούτο με το δεξί!


Το δεύτερο ημίχρονο είχε παρόμοια εικόνα με το πρώτο, με την διαφορά πως οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τρόπο να φτάσουν στην περιοχή του Παναρκαδικού. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν φάσεις και με την είσοδο του Σαλαπάτα προκάλεσαν παραπάνω προβλήματα στην άμυνα της ομάδας των Ψαχνών.


Στο 80' ο Τέλης Σαλαπάτας κρέμασε κανονικότατα τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σκάψιμο από το ημικύκλιο της περιοχής και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα 2-0.


Ο Παναρκαδικός συνέχισε με ωραίες ενέργειες αλλά και δυνατά σουτ, όπως του Καδά και του Παναγιώτη Σαλαπάτα, με τον Γιάννη Κώτσιρα να φτάνει για έκτη φορά στο γκολ το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις (3-0).


Ο Παναρκαδικός έφτασε τους 25 βαθμούς και συνεχίζει να έχει επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας καθώς είναι στο -3 από την κορυφή!


Συνθέσεις:

Παναρκαδικός: Μάνος, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Χρήστου, Δήμος, Αγγελόπουλος, Καδάς, Κώτσιρας


Ηρακλής Ψαχνών: Κουμής, Σπήλιος, Καπνόπουλος, Σενάι, Τσαγκαρόπουλος, Αθανασίου, Πλατέλας, Ζαχαράκης, Κρίστο, Δημητρίου, Καρκασίνας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.