Αθλητικα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ!

Μεταγραφικές ειδήσεις προσέφερε απλόχερα η Αθλητική Κυριακή για τον ΑΣΤΕΡΑ! Διαβάστε τις αποκαλύψεις για τον Τσάβες που δεν ήρθε μόνος στην Ελλάδα για χάρη των Κιτρινομπλέ! Ποιος είναι ο επιθετικός που θα φορά τη φανέλα με το αστέρι! 

 

 

Ο Τσάβες μπήκε στο αεροπλάνο για χάρη του ΑΣΤΕΡΑ, πάτησε Ελλάδα και την Δευτέρα (25/01) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεγάλη μεταγραφή των Αρκάδων! Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά αναμένονται σύντομα και οι επίσημες ανακοινώσεις!

 

Αν και την συγκεκριμένη εξέλιξη λίγο-πολύ την περιμέναμε, η είδηση ήρθε από τον εκ των παρουσιαστών της Αθλητικής Κυριακής, Βασίλη Μπακόπουλο ο οποίος αποκάλυψε πως σε αεροπλάνο για την Ελλάδα και τον ΑΣΤΕΡΑ βρίσκεται και ένας επιθετικός που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής αλλά δεν είναι Αργεντινός!

 

Όπως καταλαβαίνετε η εβδομάδα που έρχεται θα είναι γεμάτη μεταγραφικές εξελίξεις καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν και να ενισχύσουν το ρόστερ του ΑΣΤΕΡΑ με παίκτες που βοηθήσουν τα μέγιστα στους πρωταγωνιστικούς στόχους του συλλόγου! 

 

Μείνετε συντονισμένοι σε arcadia-sports.gr και Αρκαδία 93.8!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.