Αθλητικα

Παρί-Ρεάλ και η πανδαισία των ευρωπαϊκών αγώνων στο Stoiximan.gr

Η εβδομάδα των αστεριών είναι εδώ και όλα τα ματς του Champions League και του Europa League παίζουν στο Stoiximan.gr, με πλούσιο παιχνίδι και εκατοντάδες στοιχήματα που εκτοξεύουν τη συγκίνηση των αγώνων.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Παρίσι και στην αναμέτρηση Παρί Σ.Ζ. – Ρεάλ, σε ένα ματς που και για τις δύο ομάδες είναι ουσιαστικά το "παιχνίδι της χρονιάς"!

Το 3-1 του πρώτου αγώνα δίνει σημαντικό προβάδισμα στους Ισπανούς, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη, μετά και από τη νίκη της επί της Χετάφε με 3-1 το Σάββατο για τη La Liga, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε σε μεγάλα κέφια πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Χωρίς Νεϊμάρ αλλά με την προϊστορία 

Η Παρί, χωρίς τον Νεϊμάρ, έχοντας "καθαρίσει" το Πρωτάθλημα κυνηγά τη μεγάλη υπέρβαση που θα της δώσει σοβαρές πιθανότητες και σπουδαίο ψυχολογικό έρεισμα για τη συνέχεια και την κατάκτηση του… ονείρου. 

Με την προϊστορία να είναι με το μέρος της, καθώς δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από τη Ρεάλ σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις, η πιθανότητα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει την πρόκριση, προσφέρεται από το Stoiximan.gr σε ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση, μαζί με περισσότερες από 250 στοιχηματικές επιλογές. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της εβδομάδας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Πόρτο ταξιδεύει στο Λίβερπουλ ελπίζοντας σε ένα θαύμα, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Βασιλεία με τη τον αέρα των 4 εκτός έδρας γκολ, ενώ «καυτή» αναμένεται η μάχη της Τότεναμ με τη Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα!

Οι "16" του Europa με ματσάρες

Την Πέμπτη, τη σκυτάλη παίρνει το Europa League με μεγάλα ματς και αμέτρητα στοιχήματα από το Stoiximan.gr. 

Από το πρόγραμμα των αγώνων ξεχωρίζουν η μονομαχίες Μίλαν – Άρσεναλ και Ατλέτικο Μ. – Λοκομοτίβ Μόσχας, σε μία διοργάνωση με εξαιρετικά ενδιαφέροντα στατιστικά, καθώς έχουν σημειωθεί συνολικά 467 γκολ, με μέσο όρο ανά παιχνίδι τα 2.65, ενώ η χρονική περίοδος που έχουν μπει τα περισσότερα (83) είναι μεταξύ του 61’ και του 75’. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.