Αθλητικα

ΕΡΧΕΤΑΙ: Συνέντευξη Γιάννη Καϋμενάκη στον Arcadia 93.8!

Μιλάει σπάνια, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι και εσείς πρέπει να συντονιστείτε στον Arcadia 93.8 στις 19:00!

Ο εκ των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ, Γιάννης Καϋμενάκης, το απόγευμα της Πέμπτης (15/03, 19:00) θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα και τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται για αρνητικούς λόγους στην επικαιρότητα.

 

Ο ιδιοκτήτης του ΑΣΤΕΡΑ, θα μιλήσει στον Arcadia 93.8 για την παρουσία του ΑΣΤΕΡΑ στη Super League και την τεράστια επένδυση που εδώ και χρόνια κάνουν μαζί με το Δημήτρη Μπάκο, στην ομάδα της Αρκαδίας και ευρύτερα στην Πελοπόννησο και την Ελλάδα.

 

Ακόμα, θα σχολιάσει τα συμβαίνοντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τις θέσεις του ΑΣΤΕΡΑ στα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Super League και φυσικά του ποδοσφαίρου! Μαζί του στο στούντιο θα είναι κι ο πρόεδρος των "κιτρινομπλέ" Γιώργος Μποροβήλος, ενώ ερωτήσεις θα δεχτούν και από τον Βασίλη Μπακόπουλο!

 

Συντονιστείτε!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.