Αθλητικα

winamp wmp real qt

Την Μεγάλη Παρασκευή όλοι μαζί για το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ!

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στις 11:00, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά,  θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας για παιδιά με Νεοπλασματικές Ασθένειες (Αξιον Εστί).

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα εργαζομένων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει εκπροσώπους δημοσιογράφων, με την είσοδο να είναι ελεύθερη και η διάθεση για ποδόσφαιρο και συνεισφορά στα ύψη!

 

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τον ίδιο σκοπό. Το  κεντρικό σύνθημα : "Δίνουμε Αίμα, Αγάπη, Ελπίδα", στηρίζουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

 

Η επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου "Αξιον Εστί" είναι προγραμματισμένη για τις 27-28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρου στην Τρίπολη. Ωρες: 11:00 με 17:00 από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων η Αγία Σοφία.

 

Ο Σύλλογος ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ιδρύθηκε το έτος 2014 και απέκτησε νομική υπόσταση με καταστατικό που εγκρίθηκε με την υπ’ αρίθμ: 1008/2014 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και σκοπός του είναι:

 

α. Η χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή παροχή αίματος και αιμοπεταλίων για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (δηλ. παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου "ΠΑΙΔΩΝ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

 

β. Η ανάπτυξη και διάδοση της ιδέας της δωρεάς του μυελού των οστών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.