Αθλητικα

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΓΕΤΗ

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα βρίσκεται πλέον στη θέση του πρώτου προπονητή καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τον ΑΣΤΕΡΑ. 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον ΑΣΤΕΡΑ και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί".

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΓΕΤΗ:

"Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ που με εμπιστεύτηκαν, στο πόστο του πρώτου προπονητή, για αυτά τα δυόμιση χρόνια και που δείχνουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας. 

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΠΑΕ (προπονητικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ στον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι η ομάδα η οποία με ανέδειξε και θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.