Αθλητικα

Χρήση του κολυμβητηρίου από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Aπό την Πέμπτη 19 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουνίου θα γίνεται χρήση του κολυμβητηρίου από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για τη διεξαγωγή του αντικειμένου κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής σχολικού έτους 2017-2018.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει ότι κατόπιν Αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου από 19-04-2018 μέχρι την 20-06-2018 και για τις ημέρες από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή  και από ώρες 08:00-14:00 θα γίνεται χρήση του κολυμβητηρίου από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για τη διεξαγωγή του αντικειμένου κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής σχολικού έτους 2017-2018.

Παράλληλα οι αθλητές των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο κατά τις ώρες που γίνονται τα σχολικά μαθήματα  θα μπορούν να κάνουν χρήση σε αυτό  μέσω των συλλόγων τους εφ όσον  καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση   ότι θα έχουν ευπρεπή παρουσία και δεν θα χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια όσο βρίσκονται μαθητές μέσα σε αυτά 

Επιπροσθέτως οι αθλητικοί σύλλογοι θα υποβάλλουν  ονομαστική κατάσταση των μελών τους που θα κάνουν χρήση κολυμβητηρίου τις ώρες αυτές. 

 

    

                                                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

                                                                                                   ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 

                                                                                                          ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ"      

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.