Αθλητικα

Dream Team δρομέων στο Skiritida R3N!

Κάθε χρόνο και πιο ψηλά, κάθε χρόνο και με μεγαλύτερη αίγλη. Το Skiritida Run 2018 σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχής και την ίδια ώρα ορισμένες από τις παρουσίες δρομέων είναι ιδιαίτερα τιμητικές για τη διοργάνωση!

 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Ιουνίου στις αφετηρίες του Skiritida R3n θα βρίσκονται κορυφαία ονόματα και πρωταθλητές οι οποίοι ανήκουν στη Running Team της Stoiximan!

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στον Μαραθώνιο Δρόμο Ράνια Ρεμπούλη, ο Πρωταθλητής Ελλάδας στα 10.000 μέτρα Χρήστος Καλλίας, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1.500 μέτρα Αναστασία Μαρινάκου, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000 μέτρα στιπλ Αθηνά Κοΐνη και η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000 μέτρα στιπλ Νέων Ζωή Ανδρικοπούλου θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Skiritida Run και θα ζήσουν την εμπειρία της μοναδικής διαδρομής του Skiritida Run!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.