Αθλητικα

Απρόοπτο με Ιγκλέσιας!

Διαβάστε πώς άρχισε η προετοιμασία του Αστέρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά (06/02), τι συνέβη στον Ιγκλέσιας, ποιοι προπονήθηκαν ατομικά και ποιος βραβεύτηκε! 

 

 

Τετάρτη γκολ, Πέμπτη επέμβαση. Ετσι κύλησε το διήμερο για τον Ματίας Ιγκλέσιας που την επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό υποβλήθηκε σε αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας. Όλα πήγαν μια χαρά και ο Αργεντινός άκουσε τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από συμπαίκτες και ανθρώπους του συλλόγου. Όπως γίνεται κατανοητό θα χρειαστεί ένα διάστημα ξεκούρασης (2-3 εβδομάδες) μέχρι να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

 

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Μπαντής, παρέλαβε το βραβείο του MVP για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό καθώς ο γκολκίπερ των Αρκάδων απέσπασε τις περισσότερες ψήφους στο γκάλοπ της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.  

 

Στα αγωνιστικά τώρα, στην προπόνηση της Πέμπτης (04/02), Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, έκαναν αερόβιο τρέξιμο χαμηλής έντασης και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

 

Τέλος, οι Λούι και Φούντας έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.