Αθλητικα

Skiritida R3n: Οι οδηγίες μετακίνησης

Σάββατο (2/6) διεξάγεται το Skiritida R3n και το as σας δίνει όλες τις χρήσιμες οδηγίες για όσους μετακινηθούν οδικώς είτε με δικό τους όχημα, είτε με τα λεωφορεία της διοργάνωσης.

Οι δρομείς του Skiritida R3N που θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους μεταφορικό μέσο, καλούνται να βρίσκονται στο πάρκινγκ της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας το αργότερο μέχρι τις 15.00 προκειμένου να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και από εκεί να μεταφερθούν στα σημεία αφετηρίας. Όλα τα πούλμαν θα αναχωρήσουν για τις αφετηρίες το αργότερο μέχρι τις 16.00.

 

Οι επισκέπτες και συνοδοί των δρομέων θα πρέπει να αφήσουν τους δρομείς στα σημεία εκκίνησης, το αργότερο δύο ώρες πριν τον αγώνα και από εκεί θα πρέπει να μεταβούν στο πάρκινγκ το οποί ο βρίσκεται κοντά στο σημείο τερματισμού.

 

Για όσους δε θα έχουν δικό τους μέσο, η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida R3N σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Tsioros Travel αναλαμβάνουν τη μετακίνηση των δρομέων από την Τρίπολη στα σημεία Εκκινήσεων και Τερματισμού και αντίστροφα. Η αναχώρηση με πούλμαν για τα σημεία εκκίνησης είναι προγραμματισμένη για τις 14.00 το απόγευμα του Σαββάτου από την Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

 

Όσοι εγγεγραμμένοι δρομείς θέλουν να μετακινηθούν με πούλμαν, μπορούν να το δηλώσουν ,με e-mail στη διοργάνωση στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.