Αθλητικα

Για τα Περιβόλια...

Ο Αστέρας έχασε για πρώτη φορά στην ιστορία του από τον Πλατανιά (2-0) σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν βλεπόταν, καθώς οι περισσότεροι παίκτες δεν "κατέβηκαν" ποτέ να αγωνιστούν στα Χανιά!

 

 

Ο Αστέρας μέχρι τη φετινή σεζόν είχε 7 νίκες και μία ισοπαλία στις αναμετρήσεις απέναντι στον Πλατανιά. Η παράδοση όμως δεν παίζει μπάλα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αν εσύ δεν κυνηγήσεις την τύχη σου. Έτσι οι Χανιώτες οι οποίοι έπαιξαν μπάλα, αφού έφυγαν στον πρώτο γύρο για πρώτη φορά αήττητοι από την Τρίπολη, νίκησαν σήμερα και για πρώτη φορά τον Αστέρα. Το τελικό 2-0 στα Περιβόλα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο. 

 

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος επανέφερε το 4-2-3-1, επιλέγοντας να περάσει στα αριστερά τον Μούκαμ και στα δεξιά τον Μάσα, αφήνοντας στον πάγκο τον Στανισάβλιεβιτς. Οι "κιτρινομπλέ" μπήκαν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του αγώνα, κρατώντας μακριά από την εστία του τους γηπεδούχους. Μπροστά, με την μπάλα να περνά από τα πόδια του Μπερτόγλιο προσπαθούσαν να γίνουν σιγά-σιγά απειλητικοί. Μετά το γκολ όμως του Γουνδουλάκη στο 20ο λεπτό, "εξαφανίστηκαν" από το χορτάρι, σαν να μπήκε το γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα!

 

Ανήμπορος να αντιδράσει ο Αστέρας, είδε τους "ερυθρόλευκους" να κρατούν πολύ εύκολα την μπάλα (62-38% κατοχή στο ημίχρονο) και να διατηρούν άνετα το προβάδισμα. Ο Πλατανιάς, μάλιστα, παραλίγο να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, στην- μόλις- δεύτερη τελική του στο πρώτο μέρος. Δύο οι τελικές αντίστοιχα και για τους "κιτρινομπλέ" στο ίδιο διάστημα, οι οποίες πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Για να ακολουθήσει στην επανάληψη μία ποδοσφαιρική "τραγωδία'...

 

Ο Πλατανιάς άφησε την μπάλα στους παίκτες του Αστέρα που δεν ήξεραν τι να την κάνουν. Χωρίς κίνηση, χωρίς φαντασία, χωρίς συνεργασίες από τους κιτρινομπλέ και ο Κοκκαλάς περνούσε ένα ήσυχο απόγευμα στην εστία του. Και στις αντεπιθέσεις οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα (54', 73') το οποίο πέτυχαν με τον Ανγκούλο (79'), ένα λεπτό μετά το μακρινό σουτ του Μπερτόγλιο, την πρώτη καλή στιγμή του Αστέρα στον αγώνα!

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το 2-0 τελείωσε τη σεμνή τελετή στα Περιβόλια, όμως αυτό είναι το λιγότερο για τον Αστέρα. Με την εμφάνιση της ομάδας στα Χανιά, τα πλέι-οφ θα είναι ποδοσφαιρικό θαύμα αν έρθουν. Σύμφωνοι, υπήρχαν σημαντικές απουσίες, ωστόσο δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αυτή την εικόνα απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.