Αθλητικα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανάβασης Αχλαδοκάμπου (photos)

Την Κυριακή (19/6) πραγματοποιήθηκε ο 4οs αγώναs του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ανάβαση στον Αχλαδόκαμπο (τον γνωστό σε όλους μας "ΚΟΛΟΣΟΥΡΤΗ") όπου από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (ΑΛΤ) με συνδιοργανωτή, τον Δήμο της Αρκαδικής Πρωτεύουσας.

Όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής:

"Η ιδέα της Αγωνιστικής Λέσχης Τρίπολης έχει γίνει πλέον θεσμός από άτομα που αγαπούν τους αγώνες αυτοκινήτων και γενικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι αγωνιζόμενοι οδηγοί έδωσαν σήμερα την ψυχή τους και το καλύτερο εαυτό τους. Εκτός από τους πρωταγωνιστές το παρών έδωσαν και πολλοί νέοι οδηγοί που έκαναν το ντεμπούτο τους, σε μία ανάβαση υψηλών απαιτήσεων. Συγχαίρουμε την Αγωνιστική Λέσχη Τρίπολης και όλους τους υπόλοιπους διοργανωτές και με την Αρωγή του Δήμου Τρίπολης, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας σε ότι χρειαστείτε. 

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους Αρκάδες νικητές Τρύφωνα Χασάπη, Παναγιώτη Κωστόγιαννη, Σπύρο Βοργιά, Ηλία Ασημακόπουλο, Γιώργο Καρρά, Γιώργο Γιαννόπουλο και Θοδωρή Μούγιο. 

Ραντεβού εδώ ξανά του χρόνου".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.