Αθλητικα

Στο δρόμο για τους "8" με φαβορί και… ανοιχτά ενδεχόμενα

Η φάση των "16" συνεχίζεται και η εβδομάδα ξεκινά με δυνατές αναμετρήσεις!

Ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τους "8"; Θα επικρατήσουν τα φαβορί ή θα έχουμε εκπλήξεις; Η δράση των σπουδαίων παιχνιδιών παίζει στο Stoiximan.gr με εκατοντάδες επιλογές που ανεβάζουν την ένταση του Μουντιάλ!

 

Η Δευτέρα των φαβορί

Τη Δευτέρα, η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Μεξικό (17:00) και βάσει δυναμικότητας αλλά και προϊστορίας βρίσκεται σε ρόλο φαβορί! Οι Μεξικάνοι, καλούνται να πάνε κόντρα στο… παρελθόν τους καθώς στα τελευταία 6 Μουντιάλ δεν έχουν καταφέρει να προχωρήσουν ποτέ πέρα από τη φάση των «16».

Σε ένα ματς που η "Σελεσάο" αναμένεται να πιέσει από την αρχή και με τον τερματοφύλακα του Μεξικού, Οτσόα, να βρίσκεται στην κορυφή της λίστα με τις περισσότερες αποκρούσεις (17), το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες  επιλογές στοιχημάτων, όπως οι σκόρερ, οι κάρτες αλλά και τα κόρνερ!

Στις 21:00 το Βέλγιο θα επιχειρήσει να «καθαρίσει» την πρόκριση απέναντι στην Ιαπωνία με "όπλο" φυσικά την επιθετική της λειτουργία (9 γκολ στη φάση των Ομίλων).

Η Τρίτη των ντέρμπι

Σουηδία και Ελβετία έρχονται αντιμέτωπες το απόγευμα της Τρίτης (17:00) σε ένα παιχνίδι που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Η ομάδα του Μάρκους Μπέργκ έχει αποδείξει πως μπορεί να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα και το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και να κερδίσει η ομάδα του! 

Η φάση των "16" ολοκληρώνεται με το Κολομβία – Αγγλία , σε ένα ματς που τα «Λιοντάρια» θέλουν να αποδείξουν πως φέτος μπορούν να κάνουν την… αρχή για μία  πορεία που ονειρεύονται χρόνια!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.