Αθλητικα

Ζημιά με Τριανταφυλλόπουλο

Αναπάντεχη, άσχημη, εξέλιξη είχε το δίτερμα του Αστέρα με τον Παναρκαδικό για τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Διαβάστε για τον τραυματισμό του και τον χρόνο θεραπείας του.

 

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αποχώρησε τραυματίας στο φιλικό που έδωσε ο Αστέρας την Κυριακή κόντρα στον Παναρκαδικό και μία ημέρα μετά υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση. 

 

Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα με τον στόπερ των Αρκάδων να έχει υποστεί ρήξη στον έσω πλάγιο. Ο χρόνος θεραπείας του θα φτάσει τις τέσσερις εβδομάδες. 

 

Μεγάλη ατυχία για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καλείται να απουσιάσει για περίπου ένα μήνα. 

 

Στα της προετοιμασίας για την Ξάνθη, τώρα, ο Αστέρας θα αρχίσει την Τρίτη προπονήσεις καθώς την Δευτέρα είχε δοθεί ρεπό στους παίκτες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.