Αθλητικα

Παντελίδης: "Δουλειά μας να βελτιώσουμε τα αρνητικά στοιχεία"

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Ατρόμητο, ο Σάββας Παντελίδης που υποστήριξε πως κρατά δύο σημαντικά στοιχειά από τον αγώνα. Τι είπε για την κλήρωση του πρωταθλήματος.

"Υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία που κρατάμε μετά το σημερινό αγώνα. Δεν έχουν να κάνουν με την εικόνα της ομάδας , η οποία κατά την άποψή μου , δεν ήταν καθόλου καλή. Όμως επειδή αυτή την εβδομάδα ανεβάσαμε τους ρυθμούς της προπόνησης για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο πρωτάθλημα, μιας και οι ρυθμοί είχαν πέσει στο διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων με τη Χιμπέρνιαν, τελείωσε ο αγώνας χωρίς να παραπονεθεί κάποιος παίχτης για κούραση ή τραυματισμό. Το δεύτερο είναι ότι έπαιξαν αρκετά παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί παραπάνω από 15 λεπτά. Πήραν ένα σαρανταπεντάλεπτο και σιγά σιγά θα μας βοηθήσουν περισσότερο παίρνοντας χρόνο συμμετοχής.

Σίγουρα είδαμε και αρνητικά στοιχεία και δουλειά μας είναι να τα βελτιώσουμε".

Για την κλήρωση: "Το μόνο κακό είναι ότι οι αντίπαλοί μας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι έτοιμοι λόγω της συμμετοχής τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είμαστε ομάδα που φοβάται. Ασφαλώς και είναι δύσκολο το πρόγραμμα στην αρχή, θα θέλαμε κάτι πιο εύκολο, όμως δεν είναι κάτι που να μας προβληματίζει. Ούτως ή άλλως θα παίξουμε με όλους. Πέρσι όταν ανέλαβα, οι 8 πρώτες αγωνιστικές ήταν πιο δύσκολες".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.