Αθλητικα

Επιστροφή, απουσίες και ΠΑΣ

Ο Αστέρας άρχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε το πρόγραμμα της Τρίτης (16/02) αλλά και για μία επιστροφή ποδοσφαιριστή!

 

Μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, ο Αστέρας αντιμετωπίζει στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που μοιάζει κατάλληλο για επιστροφή στις νίκες παρά το δυνατό σύνολο της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. 

 

Ο Ματίας Ιγκλέσιας πάτησε και πάλι γήπεδο μετά την αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας και με χαλαρό τρέξιμο επέστρεψε στις προπονήσεις με σχεδιασμό περίπου τριών εβδομάδων για την ολική επάνοδό του σε κανονικούς ρυθμούς.

 

Η προετοιμασία των Αρκάδων άρχισε το απόγευμα της Τρίτης με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. 

 

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη ακολούθησαν αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις αποκατάστασης στο γυμναστήριο.

 

Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις κατοχής μπάλας και τέλος έκαναν παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο.

 

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης και Φούντας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.