Αθλητικα

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναρκαδικό

Ο Παναρκαδικός συνεχίζει την πορεία του με δύο στόχους. Τον μεγάλο, που είναι η πορεία πρωταθλητισμού στην Γ' Εθνική, αλλά και το Κύπελλο Ερασιτεχνών, στο οποίο θα συμμετάσχει. Σε αυτή την προσπάθεια αναζητά συνεχώς την ενίσχυσή του. 

 

Η ομάδα της Τρίπολης, λοιπόν, προχώρησε σε μεταγραφική κίνηση. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σοφό, σε μία κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε άμυνα και μεσαία γραμμή. 

 

Είναι 25 χρονών, γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1991. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναργειακό και έχει αγωνιστεί σε Παναυπλιακό, ΑΟ Πόρου, Πανηλειακό, Καλαμάτα και Κόρινθο. 

 

Στο μεταξύ, ο Παναρκαδικός, που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έχει συγκεντρωθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή (21/2, 15:00) κόντρα στην Χαλκίδα. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.