Αθλητικα

ArcadiaSports - Παναρκαδικός: Επέκταση συνεργασίας!

Το ArcadiaSports.gr και ο Αρκαδία 93.8 ανακοινώνουν με χαρά την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο με τη διοίκηση του Παναρκαδικού, για την κάλυψη σε απευθείας μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του συλλόγου.

Η προσπάθεια του ιστορικής ομάδας για παραμονή στη Γ κατηγορία (football league 2) σε live streaming και σε απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση από τους κορυφαίους στην ενημέρωση.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού αποφάσισε και φέτος να εμπιστευτεί σε επαγγελματίες την προβολή του συλλόγου, χαρίζοντας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στις συνεργασίες της με τους διαφημιζόμενους στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του ArcadiaSports.gr για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους. 

Επίσης, ευχαριστούμε τις εταιρείες Melissinos Security και  Hit - Media και τον Κωνσταντίνο Κουτσουράκη για τη συνεργασία, προκειμένου να παραχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα του Παναρκαδικού.

Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με το βλέμμα σας "καρφωμένο" στις μεγάλες συνεργασίες του Arcadia-Sports και του Αρκαδία 93.8.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.