Αθλητικα

Αχ, αυτά τα δοκάρια!

Ο Παναρκαδικός είχε δύο δοκάρια (Κώτσιρας, Σαλαπάτας), είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες, όμως η Χαλκίδα που κλείστηκε από το πρώτο λεπτό είχε την τύχη με το μέρος της και κράτησε το μηδέν που οδήγησε στην ισοπαλία (0-0). 

 

Ο Παναρκαδικός ήθελε τη νίκη κόντρα στην Χαλκίδα για να συνεχίσει το θετικό σερί αποτελεσμάτων και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής. Όπως όλες οι ομάδες όταν έρχονται στην Τρίπολη, έτσι και η Χαλκίδα έπαιξε κλειστά και πάλεψε με κάθε τρόπο για να κρατήσει το μηδέν.

 

Ο Γεωργακόπουλος στην πρώτη του συμμετοχή με τον Παναρκαδικό δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, με το Τριφύλλι να βλέπει την τύχη να του γυρνά την πλάτη σε εξαιρετικές περιπτώσεις για γκολ.

 

Ο Κώτσιρας στο 32' έπιασε το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, στην καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου να έχει την κυκλοφορία, αλλά να μην φτάνει στο πολυπόθητο τέρμα. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Παναγιώτη Σαλαπάτα να δει το δοκάρι να του αρνείται το 1-0 όταν στο 63' εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. 

 

Τρία λεπτά μετά, η Χαλκίδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βολκάνου με τους γηπεδούχους να φορτσάρουν για τους τρεις βαθμούς της νίκης και τους φιλοξενούμενους να κλείνονται στην περιοχή τους. Τα καλά σουτ των Κώτσιρα, Καδά και Χρήστου δεν βρήκαν στόχο με το Τριφύλλι να ψάχνει τον τρόπο αλλά να μην καταφέρνει να ανοίξει το σκορ. 

 

Η ισοπαλία βρήκε την Χαλκίδα να πανηγυρίζει για το θετικό αποτέλεσμα και τον Παναρκαδικό να τα βάζει με την τύχη του καθώς τα δοκάρια εμπόδισαν τη νίκη και το τρίποντο.

 

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Ασεν, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Αγγελόπουλος, Σταθουλόπουλος, Σαλαπάτας Τ., Καδάς, Κώτσιρας

 

Χαλκίδα: Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Σεχολάρι, Βαλκάνος, Σπανός, Ντελέκος, Τσατσαρώνης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.