Αθλητικα

"Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ"

Ο Ελίνι Δημούτσος παραδέχθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς σε ακόμα μία αναμέτρηση δεν ήταν αρκετά απειλητικός ο Αστέρας. Επίσης, ανέφερε πως αν δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για την είσοδο στην πεντάδα του πρωταθλήματος. 

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

 

"Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε, είχαμε ένα πλάνο. Μπήκε ένα γκολ από μία καραμπόλα μέσα στην περιοχή και αυτό μας δυσκόλεψε. Ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ φάνηκε αυτό και σήμερα. Δεν γίναμε καθόλου επικίνδυνοι. Μπορούσαμε πιστεύω να είμαστε περισσότερο επικίνδυνοι, αλλά είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θεωρώ ότι είχαμε ένα πλάνο στο παιχνίδι, άσχετα με το αν δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες μπροστά. Δεν απειληθήκαμε πολύ, μέχρι και το δεύτερο γκολ, μετά ανοιχτήκαμε λίγο. Κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια από εδώ και πέρα. Έχουμε παιχνίδια μέσα στην Τρίπολη που πρέπει να τα πάρουμε οπωσδήποτε".

 

"Μετά το πρώτο γκολ κυκλοφορούσαμε την μπάλα καλά, απλά μας έλειπε το κάτι παραπάνω στην επίθεση, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια που δεν έχουμε σκοράρει. Δεν είναι μόνο όμως ότι δεν έχουμε σκοράρει, δεν έχουμε κάνει πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να ανασυνταχτούμε γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι της Δευτέρας". 

 

"Δεν γινόμαστε απειλητικοί δεν γνωρίζω ακριβώς το γιατί. Είναι θέματα τεχνικά του προπονητή. Αυτός πρέπει να δει και να λύσει το πρόβλημα και εμείς να ακολουθήσουμε αυτά που θα μας πει. Από εκεί και πέρα σίγουρα πρέπει να γίνουμε πιο επικίνδυνοι και ίσως χρειαζόμαστε παραπάνω προσωπικότητα στην επίθεση".

 

"Πιστεύω όπου και να πάμε μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά δεν είναι και από τα εύκολα παιχνίδια να κερδίσεις στην Τούμπα. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε αλλιώς θα είναι δύσκολη η συνέχεια".

 

Πηγή: arcadiasports.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.