Αθλητικα

Τούμπα οι ελπίδες

Ο Αστέρας έχασε μετά από 40 μήνες από τον ΠΑΟΚ στο χειρότερο χρονικό σημείο (2-0 στην Τούμπα) και βλέπει την πεντάδα να απομακρύνεται... 

 

 

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακάτεψε για τα καλά την τράπουλα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Άλλαξε τόσο το σύστημα, καταλήγοντας στο σφικτό 3-5-2, όσο και τα 5/11 της ενδεκάδας δίνοντας φανέλα βασικού στους Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Λού, Παντελιάδη και Δημούτσο. 

 

Το νέο σύστημα για τους παίκτες του Αστέρα δεν απέδωσε στην πράξη στο ξεκίνημα κάτι που το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο ΠΑΟΚ. Κάθετες πάσες, σουτ από παντού και 1-0 σε εξαιρετική αντεπίθεση στο 17', με τη βοήθεια και κόντρας πάνω στον Παντελιάδη στο τέλος της φάσης.

 

Ο Αστέρας υπέφερε στο πρώτο εικοσάλεπτο (1-6 οι τελικές), βρέθηκε πίσω στο σκορ και προσπάθησε στη συνέχεια να συμμαζέψει την κατάσταση. Έφερε την κατοχή της μπάλας στα ίσια, έκλεισε τους διαδρόμους και κράτησε εκτός περιοχής τον ΠΑΟΚ, έφτασε τις τελικές στο 6-8, αλλά δεν είχε καμία κλασική ευκαιρία για την ισοφάριση.

 

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν είχε άλλη επιλογή από το να κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Στο ημίχρονο άλλαξε τον Ντουντού με τον Μούκαμ, ενώ στο 61' έβαλε κλασικό σέντερ-φορ περνώντας τον Ιωαννίδη αντί του Μάσα. Ο Αστέρας πήρε την κατοχή της μπάλας (54-46% στο 70') αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Βελλίδη.

 

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να παίξει το τελευταίο του χαρτί στο 77' με τον Φούντα, αλλά όσο ο νεαρός εξτρέμ περίμενε να μπει, ο Παντελιάδης ήταν ξεχασμένος στην περιοχή καλύπτωντας τον Μακ που έγραψε το 2-0. Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε ουσιαστικά και το παιχνίδι, με τον Αστέρα να μένει χωρίς γκολ στα τελευταία 4 ματς!

 

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας βρέθηκε στο -5 από τον δικέφαλο που πέρασε τέταρτος, ενώ παρέμεινε στο -3 από τον Πανιώνιο που παίζει αύριο στη Νέα Σμύρνη με τον Λεβαδειακό.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.