Αθλητικα

LIVE: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός

Για την 18η στροφή της Super League 2018-19 ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Παρακολουθήστε ζωντανά την ροή της αναμέτρησης στο live του a-s.

Η σέντρα του ματς έχει οριστεί για τις 19:30

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Κουμπαράκης (θράκης) με βοηθούς τους Χατζηνάκο (Δράμας) και Βασιλόπουλο (Έβρος) ενώ 4ος θα είναι ο Φωτιάδης (Καστοριάς).

Ολυμπιακός (Μάρτινς): Σα, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ελαμπντελαουί, Χασάν, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ποντένσε, Σισέ.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Πράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Φερνάτεθ, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος, Δουβίκας.

Ας περάσουμε στις συνθέσεις.

Από πρόκριση στο Κύπελλο προέρχεται και ο Ολυμπιακός, ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει και 2 νίκες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προέρχεται από την επική πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ αλλά από 2 ήττες στο πρωτάθλημα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 

Ενα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί σε κατάμεστο γήπεδο όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ.

 

Καλησπέρα σας από το a-s. Mαζί θα παρακολουθήσουμε την ροή της αναμέτρησης του ΑΣΤΕΡΑ απέναντι στον Ολυμπιακό. Κλικ στο www.arcadiasports.gr για να δείτε τη live την περιγραφή του αγώνα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.