Αθλητικα

Top Gym: Βράβευση και... πρωτιές στην Καλαμάτα!

Το Σάββατο 9/2, πραγματοποιήθηκε τιμητική βραδιά βράβευσης για το Διεθνές Κύπελλο Χορού ‘Kalamata Dance Cup 2018’.

Ο Πολιτιστικός – Χορευτικός Σύλλογος Καλαμάτας ‘DANCE CHALLENGE’ θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι υποστηρίζουν τις πολιτιστικές δράσεις του, διοργάνωσε τιμητική βραδιά βράβευσης στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για την υποστήριξή τους στο Διεθνές Κύπελλο Χορού ‘Kalamata Dance Cup 2018’ καθώς και στους φορείς και συλλόγους – σχολές χορού της περιοχής που συμμετείχαν σε αυτό και σε άλλες διοργανώσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 9 Φεβρουαρίου, και ώρα 21:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ‘Belvedere’.

Ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος, ενώ παρουσίασε το πλάνο των νέων πολιτιστικών διοργανώσεων για το 2019.

Να θυμίσουμε πως το γυμναστήριο Top Gym συμμετείχε με επιτυχία στους πρώτους αγώνες χορού που διοργανώθηκαν στην Καλαμάτα – 1st Kalamata Dance Cup 2018.

Στους εν λόγω αγώνες, είχαμε πρωτιά σε δύο κατηγορίες.

Η Ανέττα Τρικάτσουλα ήταν η μοναδική συμμετοχή από την Τρίπολη και την εκπροσώπησε επάξια με τον αριθμό 53 στην πλάτη της.

Η δημιουργός των χορογραφιών ήταν η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και χορογράφος κ. Φύλλια Μπακοπούλου.

Οι θέσεις που κατέλαβε ήταν:

1η θέση στην κατηγορία solo Hip Hop.

1η θέση στην κατηγορία solo Jazz Funk.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.