Αθλητικα

S(n)how time στο Μαίναλο από τους celebrities (video, photos)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Μαίναλο.

Σύμφωνα με δημοσίευση του χιονοδρομικού κέντρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

'Snow volley - Το άθλημα που ήρθε να καλύψει το κενό της απουσίας των ομαδικών αθλημάτων από το βουνό!

Πανέμορφες φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Snow Volley στο Χ.Κ.Μαινάλου!

Μια εμπειρία που αξίζει να παρακολουθήσετε!"

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το volleybal.gr: 

Την δική τους λάμψη έδωσαν στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley που φιλοξενείται στο Μαίναλο, άνθρωποι της τηλεόρασης και του αθλητισμού. 

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Κοτσόλης, η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη, η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη και ο βολεϊμπολίστας Δημήτρης Κελεπούρης μυήθηκαν στα μυστικά του snow volley στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου. 

Για περίπου 1 ώρα οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της διοργάνωσης ίδρωσαν την ...φανέλα υπό το βλέμμα της υπερπρωταθλήτριας στην άμμο Βάσως Καραντάσιου, του υπεύθυνου ανάπτυξης του αθλήματος, Παύλου Μπελιγράτη, του τεχνικού συμβούλου Εθνικών ομάδων Beach Volley Μανώλη Ρουμελιώτη και δεκάδων φίλων του χιονιού που χειροκρότησαν την προσπάθεια με θέρμη. 

"Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία που ήθελα να τη ζήσω. Πλέον είμαι έτοιμος την επόμενη χρονιά με περισσότερη εμπειρία να παίξω ακόμη καλύτερα και στο χιόνι" σχολίασε ο Στέφανος Κοτσόλης που έδειξε να πατάει σταθερά στο απέραντο λευκό φορώντας τα αγαπημένα του ποδοσφαιρικά παπούτσια. Αντίθετα άβολα μεν από την ασυνήθιστη για αυτές υπόδηση, αλλά ικανοποιημένες από την εμπειρία εμφανίστηκαν οι Μαριέττα Χρουσαλά και η Δέσποινα Καμπούρη. "Παίζαμε μια ώρα και έλεγα να μην τελειώσει ποτέ. Ήταν εκπληκτική εμπειρία για μένα. Εύχομαι και την επόμενη χρονιά να ξαναπαίξω, ευχαριστώ πολύ την Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την πρόσκληση" έλεγε η Χρουσαλά ενώ η Καμπούρη, ως πιο έμπειρη στο χιόνι, σχολίαζε: "Φέτος το καταχάρηκα είναι η αλήθεια. Έβγαλα άμυνες, κάρφωσα, πάσαρα, πέρασε πολύ ωραία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα…". 

Για την ιστορία οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο γεμάτα σετ με την ομάδα των Χρουσαλά, Πατίτσα και Βραχάλη να κατακτούν τον τελευταίο πόντο και να πανηγυρίζουν στη μέση του γηπέδου.

 

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες και βιντεο

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.