Αθλητικα

Ψυχωμένος ο Παναρκαδικός, 2-1 τον Παναργειακό!

Με φοβερή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο και δείχνοντας τρομερό πάθος ο Παναρκαδικός πήρε τεράστιας βαθμολογικής σημασίας  νίκη απέναντι στον Παναργειακό με 2-1. Καρβάλιο και Τσιώλης οι σκόρερ των πράσινων.

Σ' ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί σύντομα ο Παναργειακός ξεκίνησε την αναμέτρηση πιέζοντας τον Παναρκαδικό χωρίς να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των πράσινων.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου, προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση σε ορισμένες περιπτώσεις με τον Μάριο Γεωργόπουλο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το ανέβασμα και τη σέντρα ξυράφι του Καναβέτα στο 18'.

Στο 26' έκαναν την πρώτη τους τελική οι φιλοξενούμενοι με τον Μαρουκάκη από τα δεξιά να κάνει παράλληλη μπαλιά προς το ύψος του πέναλτι, τον Παναγιώτου να πιάνει το σουτ στην κίνηση αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.